Logo
ElkeBeperking.nl - accommodaties

309 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Zoekfilter verwijderen

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Château Latour App. Alène - Bourgogne (Frankrijk)

Appartement Alène is een mooi, direpersoons rolstoeltoegankelijk vakantieappartement in een cottage gelegen op een Frans Chateau in de Bourgogne. Het appartement is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking, en heeft aanpassinge..

Toon het aanbod (119)

Villapark Eureka

6/8-persoons zorgbungalow - Deurningen (Overijssel)

Aangepaste vrijstaande luxe superieur bungalow op grote zonnige plek in het bos. NBAV keurmerk voor aangepaste vakanties! Extra brede deuren, ruime woonkamer met nieuw interieur, vloerverwarming en heerlijke relaxfauteuil. LED TV, radio/CD en DVD-spe..

Toon het aanbod (1)

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Alpine Lodge Lenzerheide 4 LT L - Lenzerheide (Zwitserland)

Dit vierpersoons extra toegankelijke appartement heeft een oppervlakte van ca. 80 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De dremp..

Toon het aanbod (119)

Bos en Duin

App. Hotel Bos en Duin App. 38 - Den Hoorn (Noord-Holland)

Dit toegankelijke appartement is gelegen op de begane grond van appartementenhotel Bos en Duin op Texel, pal naast het Dennenbos.  Dit appartement is ingericht voor mensen me een lichamelijke beperking.De woonkamer is voorzien van een zithoek me..

Toon het aanbod (1)

Rolstoel appartementen Ameland

Appartement Ameland - Harkema (Ameland) (Friesland)

Deze vijfpersoons appartementen zijn uitermate geschikt voor mensen met een functiebeperking en/of mensen in een rolstoel. Rolstoelvriendelijk wil zeggen dat de appartementen zijn voorzien van bredere deurposten, geen drempels in de woningen, verhoog..

Toon het aanbod (1)

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Appartement El Sol - Velez-Malaga (Spanje)

El Sol is een tweepersoons studio/appartement (op de 1e etage) dat van alle gemakken is voorzien. Het appartement is onderdeel van Casa Andalucië. De woon/slaapkamer bestaat uit twee hoge onderschuifbedden met lattenbodems en dikke 7-zone p..

Toon het aanbod (119)

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Appartement La Luna - Velez-Malaga (Spanje)

La Luna is een rolstoeltoegankelijk appartement voor vier personen op de begane grond, direct grenzend aan de tuin. Het appartement is onderdeel van Casa Andalucië. Een auto kan tot voor de deur komen. Geen trappen, alles is gelijkvloers. Het ap..

Toon het aanbod (119)

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Appartement Las Estrellas - Velez-Malaga (Spanje)

Las Estrellas is een appartement voor vier personen en is onderdeel van Casa Andalucië. Het appartement bestaat uit een afsluitbare entree, woonslaapkamer met twee hoge onderschuifbedden, een bank, twee luxe fauteuils. De woon/slaapkamer he..

Toon het aanbod (119)

In de Vlinderkes

Atlanta 16 personen - Arcen (Limburg)

Vakantiewoning Atlanta (16 persoons) is onderdeel van 'In de Vlinderkes'. De toegankeljke vakantiewoning is geschikt voor 16 personen. De accommodatie is helemaal gelijkvloers met brede deuren en zonder drempels zodat deze goed toegankelijk is voor r..

Toon het aanbod (3)
<<
Vorige pagina
1 / 35
Volgende pagina
>>