Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

217 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping l\'Ardéchois - St. Sauveur-de-Montagut (Frankrijk)

Vijfsterren camping l’Ardéchois is een camping met Nederlandse leiding in de regio Ardeche. De camping aan het riviertje de Glueyre. In dit kraakheldere riviertje kun je zwemmen, vissen of lekker met een bootje varen. De campin..

Toon het aanbod (57) 1

Chalet Sk e ep

Chalet Skéép Texel - Den Burg - Texel (Noord-Holland)

Skéép is het Texelse woord voor schaap. Dit mooie chalet  is gelegen op een rustig vakantiepark en is geschikt voor een handbewogen rolstoel.  De keuken is ingericht met een gedeeltelijk onderrijdbaar keukenblad.&nbs..

Toon het aanbod (1) 4

Landhuis de Vers

Landhuis De Vers 4 BLT L - Overloon (Noord-Brabant)

Dit vierpersoons extra toegankelijke vrijstaande vakantiehuis heeft een oppervlakte van ca. 92 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 90..

Toon het aanbod (1) 4

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Sandaya Camping Parc La Clusure - Bure (België)

Viersterren Camping Parc La Clusure is een toegankelijke camping in het hart van de Belgische Ardennen, met aangepst sanitair voor senioren en voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit rolstoeltoegankelijke sanitair (2,15 x 2,15 m) is voorzien ..

Toon het aanbod (57) 1

Het Eibernest Texel - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Dit mooi gelegen vrijstaande zespersoons vakantiehuis is zeer geschikt voor mindervaliden en ouderen. De vakantiewoning (huis 30B) is gelegen op ee klein vakantiepark bij De Cocksdorp op Texel en heeft een lichte woonkamer, een open keuken die is voo..

Toon het aanbod (1) 6

Vakantiehuis Mooizicht

Vakantiehuis Mooizicht - Boekel (Noord-Brabant)

Vakantiehuis Mooizicht is een rolstoeltoegankelijke vakantiewoning voor acht personen met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dit comfortabel ingericht vakantiehuis met sauna is gelegen in een landelijk gebied op het erf van een akkerbouw- blo..

Toon het aanbod (1) 8

Ronald Mc Donald

Ronald Mc Donald - Valkenburg a/d Geul (Limburg)

Mooie vakantiewoning voor families met een zorgintensief kind en jongreen met een lichamelijke beperking. Midden in het schitterende Geuldal van Valkenburg aan de Geul ligt de Kindervallei, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. De Ki..

Toon het aanbod (3) 6

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet MiVa accommodatie 4 tot 6 personen - Nunspeet (Gelderland)

Onze Mindervaliden accommodatie is een speciaal aangepaste accommodatie van 65 m². Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij de accommodatie.Iedere accommodatie beschikt over gratis WiFi. Indeling van de accommodatie. Woonkamer met compleet ..

Toon het aanbod (1) 6

Het Timmerholt

Groepsbungalow 49 59 - Westerbork (Drenthe)

6 geschakelde bungalows in een halve cirkel gebouwd. In een hiervan is een ruime en gezellige verblijfsruimte gesitueerd. De groepsbungalow biedt u gratis goede kwaliteits Ziggo internet. De verblijfsruimte heeft een luxe invulling met twee..

Toon het aanbod (7) 20
<<
Vorige pagina
1 / 25
Volgende pagina
>>