Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

217 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Chalet Sk e ep

Chalet Skéép Texel - Den Burg - Texel (Noord-Holland)

Skéép is het Texelse woord voor schaap. Dit mooie chalet  is gelegen op een rustig vakantiepark en is geschikt voor een handbewogen rolstoel.  De keuken is ingericht met een gedeeltelijk onderrijdbaar keukenblad.&nbs..

Toon het aanbod (1) 4

De Beukelaer

Huis de Beukelaer - Oldeberkoop (Friesland)

Ruime en verzorgde 12 persoons toegankelijke vakantiewoning in karakteristieke Friese stijl. Het huis heeft een zeer ruime sfeervolle woonkamer met houtkachel, een grote open keuken met royale eettafel, vier slaapkamers waarvan twee op de begane gron..

Toon het aanbod (1) 12

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Les Bords de Loue - Parcey (Frankrijk)

Camping Les Bords de Loue is een gezellige familiecamping gelegen in de Jura, de schitterende en lieflijke streek die deels in Oost-Frankrijk en deels in Zwitserland ligt. Les Bords de Loue betekent ‘de oevers van de Loue’. Het vlakke cam..

Toon het aanbod (58) 1

Het land van Bartje

Het Land van Bartje 6CT6 - Ees (Drenthe)

Dit zespersoons extra toegankelijke vakantiehuis heeft een oppervlakte van ca. 90 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De dremp..

Toon het aanbod (2) 6

Het Timmerholt

Bungalow 39 4 personen - Westerbork (Drenthe)

De bungalows zijn geschakeld in groepen van 5 en staan opgesteld in een halve cirkel met een gezamenlijke patio aan de voorzijde en voor iedere bungalow een eigen terras/gazon met tuinset aan de woonkamerzijde (achterzijde) De bungalow bied..

Toon het aanbod (7) 4

Landal Heideheuvel

Heideheuvel 4 CTS Comfort - Beekbergen (Gelderland)

Deze vierpersoons geheel gelijkvloerse en extra toegankelijke vakantiebungalow heeft een oppervlakte van ca. 65 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgan..

Toon het aanbod (2) 4

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

AZUR Cp. Ellwangen a.d. Jagst - Ellwangen (Duitsland)

AZUR Camping Ellwangen an der Jagst in Baden-Württemberg dankt zijn naam aan de rivier de Jagst én de stad Ellwangen waar de camping aan ligt. Het kampeerterrein bestaat voornamelijk uit onbeschutte staanplaatsen en is geschikt als doorre..

Toon het aanbod (58) 1

Landal Greenparks

Landal bungalow 10 personen - Valkenburg (Limburg)

" Uw verblijf: U verblijft in een extra toegankelijke bungalow op Landal Kasteeldomein De Cauberg. Bungalownrs. 1 en 132, vrijstaand. Oppervlakte ca. 168 m. Woonkamer met zit- en eethoek, eettafel min. 70 cm. hoogte en onderrijdbaar met rolstoel, fla..

Toon het aanbod (11) 10

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Bella Italia - Peschiera del Garda (Italië)

Viersterren Camping Bella Italia ligt direct aan de zuidkant van het Gardameer bij het geliefde Peschiera del Garda. De camping heeft in het sanitairgebouw een speciale sanitaire ruimte voor mensen met een beperking. Ook het restaurant en de kampwink..

Toon het aanbod (58) 1
<<
Vorige pagina
1 / 25
Volgende pagina
>>