Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

Selecteer uw type

Zoekfilter / wensen Zoekfilter verwijderen

Camping Bella Italia

Italie
 0

Peschiera del Garda (Italie)

Viersterren Camping Bella Italia ligt direct aan de zuidkant van het Gardameer bij het geliefde Peschiera del Garda. De camping heeft in het sanitairgebouw een speciale sanitaire ruimte voor mensen met een beperking. Ook het restaurant en de kampwinkel zijn toegankelijk voor een rolstoel en er is ee..

Toon deze aangepaste accommodatie

Groepsaccommodatie Douglashuis

Gelderland
 54
  12

Putten (Gelderland)

Het Douglasuis is een groepsaccommodatie voor maximaal 54 personen. Deze gezellige groepsaccommodatie heeft een zeer ruime recreatiezaal met  zithoek, een luxe keuken, twaalf luxe slaapkamers met elk een eigen badkamer, een mindervalide douche/toilet, een overdekt terras met buitenmeubilair, sp..

Toon deze aangepaste accommodatie

Domein De Cauberg 4 L T1 Luxe

Limburg
 4
  1

Valkenburg (Limburg)

Dit vierpersoons extra toegankelijke appartement op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 80 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De drempels in het appartement zijn max..

Toon deze aangepaste accommodatie

Groepsaccommodatie De Dielis

Belgie
 24
  3

Hamont-Achel (Belgie)

De Dielis is een toegankelijke en kindvriendelijke groepsaccommodatie in een prachtige omgeving, net over de Belgische grens. De woning heeft 12 slaapkamers waarvan vier éénpersoons slaapkamers, een éénpersoons prikkelarme slaapkamer, twee vierpersoons slaapkamers me..

Toon deze aangepaste accommodatie

Hotel Schaepkens van St. Fijt

Limburg
 20
  1

Valkenburg (Limburg)

Hotel Schaepkens van St. Fijt is gelegen in het pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum. Het hotel is rolstoelvriendelijk en beschikt over een mindervalidentoilet op de begane grond en twee aangepaste badkamers op de etages. Dit prachtig gelegen f..

Toon deze aangepaste accommodatie

Heideheuvel 4 CTS Comfort

Gelderland
 4
  1

Beekbergen (Gelderland)

Deze vierpersoons geheel gelijkvloerse en extra toegankelijke vakantiebungalow heeft een oppervlakte van ca. 65 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De drempels in de bungalow z..

Toon deze aangepaste accommodatie

Camping Château Le Verdoyer

Frankrijk
 6

Champs-Romain (Frankrijk)

De zeer verzorgde viersterren kasteelcamping Château Le Verdoyer ligt in het charmante dorpje Champs-Romain in het zuiden van Parc Naturel Régional Périgord-Limousin, op de grens van Dordogne, Limousin en Charente. Deze gezellige familiecamping ligt gedeeltelijk in het bos. Deze ..

Toon deze aangepaste accommodatie

App. Hotel Bos en Duin App. 38

Noord-Holland
 4

Den Hoorn (Noord-Holland)

Dit toegankelijke appartement is gelegen op de begane grond van appartementenhotel Bos en Duin op Texel, pal naast het Dennenbos.  Dit appartement is ingericht voor mensen me een lichamelijke beperking.De woonkamer is voorzien van een zithoek met tv en een eethoek. De open keuken is ingericht m..

Toon deze aangepaste accommodatie

Bungalow 4 P L\'Accolade

Frankrijk
 4
  1

Saint Georges d Oléron (Frankrijk)

De vierpersoons bungalow op vakantieparc L'Accolade heeft twee slaapkamers, elk voor twee personen. De bungalow (en het hele vakantiepark) is zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. In één slaapkamer staan standaard één of twee hoog-laag bedden.&nbs..

Toon deze aangepaste accommodatie
<<
Vorige Pagina
1
Volgende pagina
>>