Logo
038-2223372
Aangepaste Groepsaccommodatie

16 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Naar de verdieping
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Landal Greenparks

Landal bungalow 6 personen - Eerbeek (Gelderland)

"Op het ruim opgezette, autovrije vakantiepark Landal Landgoed 't Loo liggen 365 ruime, vrijstaande en comfortabel ingerichte landhuizen, omringd door bossen. Dit park ligt in de buurt van het Veluwemeer en op ongeveer 12 km van Zwolle. Daarnaast bes..

Toon het aanbod (11) 6

Landal Greenparks

Landal Port Greve | 10-pers. extra toegankelijke bungalow | 10CTS | Brouwershaven/Den Osse, Zeeland - Den Haag (Zuid-Holland)

" Uw verblijf: U verblijft in een bungalow met nr.8002 op Landal Port Greve, vrijstaand en met parkeerplaats bij de woning. Oppervlakte ca. 75 m. Deuren zijn min. 85 cm, in de woon-, slaap- en badkamer een draaicirkel van 150 cm. Woonkamer met zit- e..

Toon het aanbod (11) 10

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiebungalow Kijkduin - Den Haag (Zuid-Holland)

Dit tweepersons duinchalet Plevier heeft een aangepaste inrichting met een in hoogte verstelbaar keukenblad, een verhoogd toilet met handgrepen en een douchestoel met beugels. De Plevier is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De deuropeningen ..

Toon het aanbod (1) 2

Landal Coldenhove

Coldenhove 6 LT Luxe - Eerbeek (Gelderland)

Rolstoeltoegankelijke 6 persoons bungalow Deze zespersoons extra toegankelijke bungalow met privé sauna en zonnehemel heeft een oppervlakte van ca. 90 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar d..

Toon het aanbod (5) 6

Landal Coldenhove

Coldenhove 6 LT1 Luxe - Eerbeek (Gelderland)

Rolstoeltoegankelijke 6 persoons vakantiewoning Deze zespersoons extra toegankelijke bungalow heeft een oppervlakte van ca. 90 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben ee..

Toon het aanbod (5) 6

Landal Greenparks

Landal bungalow 12 personen - Den Haag (Zuid-Holland)

" U verblijft in eenextra toegankelijkebungalow op Landal Hoog Vaals, vrijstaand, oppervlakte ca. 150 m, parkeerplaats bij de woning, verhard entreepad naar de woning, deuren min. 85 cm vrije doorgang. Drempels maximaal 2 cm, voor entree oprijplank b..

Toon het aanbod (11) 12

Landal Greenparks

Landal bungalow 6 personen - Ees (Drenthe)

" Uw verblijf: U verblijft in een bungalow met nr. 433 op Landal Het Land van Bartje, vrijstaand en met parkeerplaats bij de woning. Oppervlakte ca. 92 m. Deuren zijn min. 85 cm, in de woonkamer een draaicirkel van 150 cm en in de slaap- en badkamer ..

Toon het aanbod (11) 6

Landal Coldenhove

Coldenhove 8 LT1 Luxe - Eerbeek (Gelderland)

Rolstoeltoegankelijke 8 persoons vakantiewoning Deze achtpersoons extra toegankelijke bungalow heeft een oppervlakte van ca. 105m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben e..

Toon het aanbod (5) 8

Landal Greenparks

Landal bungalow 10 personen - Valkenburg (Limburg)

" Uw verblijf: U verblijft in een extra toegankelijke bungalow op Landal Kasteeldomein De Cauberg. Bungalownrs. 1 en 132, vrijstaand. Oppervlakte ca. 168 m. Woonkamer met zit- en eethoek, eettafel min. 70 cm. hoogte en onderrijdbaar met rolstoel, fla..

Toon het aanbod (11) 10
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>