Logo
038-2223372
Aangepaste Groepsaccommodatie

15 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Naar de verdieping
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Landal Coldenhove

Coldenhove 8 LT1 Luxe - Eerbeek (Gelderland)

Rolstoeltoegankelijke 8 persoons vakantiewoning Deze achtpersoons extra toegankelijke bungalow heeft een oppervlakte van ca. 105m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben e..

Toon het aanbod (4) 8

Landal Greenparks

Landal bungalow 10 personen - Valkenburg (Limburg)

" Uw verblijf: U verblijft in een extra toegankelijke bungalow op Landal Kasteeldomein De Cauberg. Bungalownrs. 1 en 132, vrijstaand. Oppervlakte ca. 168 m. Woonkamer met zit- en eethoek, eettafel min. 70 cm. hoogte en onderrijdbaar met rolstoel, fla..

Toon het aanbod (11) 10

Landal Greenparks

Landal Port Greve | 10-pers. extra toegankelijke bungalow | 10CTS | Brouwershaven/Den Osse, Zeeland - Den Haag (Zuid-Holland)

" Uw verblijf: U verblijft in een bungalow met nr.8002 op Landal Port Greve, vrijstaand en met parkeerplaats bij de woning. Oppervlakte ca. 75 m. Deuren zijn min. 85 cm, in de woon-, slaap- en badkamer een draaicirkel van 150 cm. Woonkamer met zit- e..

Toon het aanbod (11) 10

Het Nolderwoud

Vakantiehuis Het Nolderwoud - Zuidwolde (Drenthe)

Mooi tienpersoons aangepast vakantiehuis op kleinschalig vakantiepark in Drenthe. De groepsaccommodaties zijn gechikt voor groepsvakanties maar bieden wel veel privacy. De gezellige groepsaccommodaties zijn gezellig ingericht. Alles bevindt zic..

Toon het aanbod (1) 22

Landal Coldenhove

Coldenhove 12 LT Luxe - Eerbeek (Gelderland)

Rolstoeltoegankelijke 12 persoons vakantiewoning in Eerbeek Deze twaalfpersoons extra toegankelijke bungalow met privé sauna en zonnehemel heeft een oppervlakte van ca. 160 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verh..

Toon het aanbod (4) 12

Landal Warsberg

6-persoonsbungalow 6B - Hondsrug (Duitsland)

Een zespersoons geheel gelijkvloers en extra toegankelijk vakantiehuis. De woonkamer heeft een zit- en eethoek en de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. Er is een open keuken met een onderrijdbaar aanrechtblad en diverse apparatuur. Er zijn d..

Toon het aanbod (1) 6

Landal Greenparks

Landal bungalow 6 personen - Ees (Drenthe)

" Uw verblijf: U verblijft in een bungalow met nr. 433 op Landal Het Land van Bartje, vrijstaand en met parkeerplaats bij de woning. Oppervlakte ca. 92 m. Deuren zijn min. 85 cm, in de woonkamer een draaicirkel van 150 cm en in de slaap- en badkamer ..

Toon het aanbod (11) 6

Landal Coldenhove

Coldenhove 8 LT Luxe - Eerbeek (Gelderland)

Rolstoeltoegankelijke 8 persoons vakantiewoning Deze achtpersoons extra toegankelijke bungalow met privé sauna en zonnehemel heeft een oppervlakte van ca. 105 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspa..

Toon het aanbod (4) 8

Groepsaccommodatie Marinushoeve

Groepsacc. Marinushoeve - Havelte (Drenthe)

Groepsaccommodatie de Marinushoeve in Drenthe is een luxe 40 persoons 5 sterren rolstoeltoegankeljk vakantiehuis, dat garant staat voor een aangenaam verblijf. De groepsaccommodatie is  ruim van opzet, biedt veel privacy en is volledig aangepast..

Toon het aanbod (1) 40
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>