Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

217 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Camping Wieskamp

Camping Het Wieskamp Chalet - Winterswijk (Gelderland)

Een 4 persoons rolstoeltoegankelijk chalet (oprijdplaat voor rolstoel beschikbaar) op camping Het Wieskamp. Door de extra grote slaapkamer, de aangepaste badkamer en keuken is het chalet geschikt gemaakt voor mensen met een beperkte mobiliteit. Het c..

Toon het aanbod (1) 4

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Aux Rives du Soleil - Pont-de-Vaux (Frankrijk)

Driesterrencamping Aux Rives du Soleil is een nette en gemoedelijke familiecamping pal aan de brede rivier de Saône, net boven de stad Mâcon. Deze rolstoeltoegankelijke camping heeft in het sanitairgebouw een aparte rolstoeltoegankelijke ..

Toon het aanbod (57) 1

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Bungalow 8 P L\'Accolade - Saint Geoges d Oléron (Frankrijk)

De achtpersoons bungalow is volledig aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. De bugalow heeft 4 slaapkamers met twee bedden. In twee slaapkamers staan één of twee hoog-laag bedden. Er zijn vijf vierpersoons bungalows ..

Toon het aanbod (57) 8

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Zorghotel Middelpunt - Middelkerke (België)

Mooie twee persoons hoge zorg hotelkamer in zorghotel aan de Vlaamse kust. Middelpunt is hét vakantieverblijf voor een zorgeloze vakantie met zorg. Als gast met een beperking en/of (hoge) zorgvraag kunt u hier genieten van een aangenaam verbli..

Toon het aanbod (57) 2

Veluwerhof

Groepsacc. \'t Wildhuis - Vierhouten (Gelderland)

Groesaccommodatie het Wildhuis is een groepsaccommodatie voor 25 persponen op Vakantiepark de Veluwerhof op de Veluwe. Deze onstaat wanneer je recreatiewoningen de ‘Vos’ en de ‘Ree’ met het Wildzwijn samenvoegt. Omdat het gehe..

Toon het aanbod (1) 25

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Château Latour App. Alène - Bourgogne (Frankrijk)

Appartement Alène is een mooi, direpersoons rolstoeltoegankelijk vakantieappartement in een cottage gelegen op een Frans Chateau in de Bourgogne. Het appartement is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking, en heeft aanpassinge..

Toon het aanbod (57) 3

Vakantiehuis Vijverhof

Vakantiehuis Vijverhof Texel - Den Burg - Texel (Noord-Holland)

Vakantiehuis De vijverhof is rustig gelegen aan de rand van het bos en Nationaal park De Duinen van Texel, vlakbij Zeehondencentrum en natuurmuseum Ecomare. Dit twaafpersoons vrijstaande vakantiehuis is rolstoeltoegankelijk. De begane grond is drempe..

Toon het aanbod (1) 12

Niezinghoeve

Groepsacc. Niezinghoeve - Ruinen (Drenthe)

Gezellige 16 persoons groepsacccommodatie in Ruinen (Drenthe), De accommodatie is in 2017 geheel verbouwd en heeft een woonkamer en keuken met gezellige L-vormige eethoek op de begane grond. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en heeft o...

Toon het aanbod (2) 16

Vakantiepark De Meerparel

Het Kraaienest - Uitgeest (Noord-Holland)

Het Kraaienest is een prachtige aangepaste vakantiewoning speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking. In de ruime woonkamer bevindt zich een gezellige zithoek, met bank en salontafel. Bovendien vindt u in de woonkamer een eethoek en een..

Toon het aanbod (1) 6
<<
Vorige pagina
1 / 25
Volgende pagina
>>