Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

217 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Landal Hellendoornse Berg

De Hellendoornse Berg 12 CT C - Haarle (Overijssel)

Deze twaalfpersoons extra toegankelijke bungalow heeft twee slaapkamers en een aangepaste badkamer op de begane grond. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van ca. 190 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toega..

Toon het aanbod (3) 12

Zijn Zorg Uit de Wind

Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind - Broek in Waterland (Noord-Holland)

Chalet Zijn & Zorg Uit de Wind is een sfeervol aangepast vakantiechapet voor drie personen. Het biedt u de mogelijkheid om even in de luwte te ontspannen. Het is een rustige plek met uitzicht op het weiland en de vaart in het bijzondere en a..

Toon het aanbod (1) 3

St Jozefhoeve

St. Jozefhoeve - Altweerterheide (Limburg)

De 22 persoons groepsaccommodatie het Kievitsnest’ is onderdeel van de St. Jozefhoeve. Deze geheel gelijkvloerse accommodatie is zeer geschikt voor familie- of vriendengroepen en toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Het Kiev..

Toon het aanbod (1) 22

Landal Coldenhove

Coldenhove 8 LT1 Luxe - Eerbeek (Gelderland)

Rolstoeltoegankelijke 8 persoons vakantiewoning Deze achtpersoons extra toegankelijke bungalow heeft een oppervlakte van ca. 105m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben e..

Toon het aanbod (4) 8

Park Nieuw Grapendaal

Recreatiewoning Wolvennest - Terwolde (Gelderland)

Naast de mogelijkheid om in een luxe vakantiehuisje te verblijven kunt u ook in onze Recreatie Woning “Het Wolvennest” overnachten. Ook hier heeft u meerdere mogelijkheden, u kunt de gehele woning namelijk voor 1 of meerdere overnachtinge..

Toon het aanbod (1) 6

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Alpine Lodge Lenzerheide 4 LT L - Lenzerheide (Zwitserland)

Dit vierpersoons extra toegankelijke appartement heeft een oppervlakte van ca. 80 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De dremp..

Toon het aanbod (57) 4

Vakantiepark Duinzicht

Groepsacc. Duinzicht 18 P - Westkapelle (Zeeland)

Deze 18 persoons groepsaccommodatie heeft uitstekende faciliteiten, is ruim van opzet en zeer rolstoelvriendelijk. Ook voor mensen die minder goed ter been zijn of groepen met ouderen, is Groepsaccommodatie Duinzicht geschikt. De vakantieverbbijven v..

Toon het aanbod (3) 18

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Vakantievilla Bad Bentheim - Nedersaksen (Duitsland)

Een halfvrijstaande vakantievilla voor 8 personen. Beneden is er een slaapkamer en badkamer ingericht voor gasten met een mobiele beperking. De badkamer is voorzien van een extra brede deur (93 cm), toilet met steunen, verstelbare spiegel, een rolsto..

Toon het aanbod (57) 8

Landal Greenparks

Landal Reevallis | 4-persoons extra toegankelijke bungalow | type 4CET | Vijlen, Limburg - Den Haag (Zuid-Holland)

" Uw verblijf: U verblijft in eenextra toegankelijke bungalowop Landal Reevallis, vrijstaand. Oppervlakte ca. 75 m. Parkeerplaats bij de woning, verhard toegangspad naar de woning, deuren: minimaal 85 cm vrije doorgang, drempels maximaal 2 cm, voor e..

Toon het aanbod (11) 8
<<
Vorige pagina
1 / 25
Volgende pagina
>>