Logo
038-2223372
Drenthe

18 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Landal Greenparks

Landal bungalow 12 personen - Witteveen (Drenthe)

" Uw verblijf: U verblijft in een bungalow op Landal Orveltermarke, 2-onder-1-kap en met parkeerplaats bij de woning. Oppervlakte ca. 160 m. Deuren zijn min. 85 cm, in de woon-, slaap- en badkamer een draaicirkel van minimaal 150 cm. Woonkamer met zi..

Toon het aanbod (11) 12

t Karrewiel

B en B \'t Karrewiel - Dalerveen (Drenthe)

In B&B  't Karrewiel vindt u in de slaapkamer twee opgemaakt boxspring-bedden van 80x200, een minibar, satelliet-TV/flatscreen. U beschikt over een privé badkamer met handdoekensets, een inloopdouche, bubbelbad, twee wasbakken en..

Toon het aanbod (1) 3

Niezinghoeve

Camping Niezinghoeve - Ruinen (Drenthe)

De minicamping van de Niezinghoeve is een gellige boeren minicamping in het hart van Drenthe. De Niezinghoeve is gelegen vlakbij het Brinkdorp Ruinen en temidden van de staatsbossen en het prachtige heidegied Dwingelderveld.  De camping heeft 15..

Toon het aanbod (2) 6

De Koekoekshof

Hotel De Koekoekshof - Elp (Drenthe)

Dit gezellige familiehotel met restaurant is gelegen in het hart van Drenthe in het pittoreske esdorp Elp. Hotel De Koekoekshof beschikt over 18 lichte en ruime hotelkamers die eind 2013 volledig nieuw zijn ingericht. Enkele kamers op de begane grond..

Toon het aanbod (1) 2

Niezinghoeve

Groepsacc. Niezinghoeve - Ruinen (Drenthe)

Gezellige 16 persoons groepsacccommodatie in Ruinen (Drenthe), De accommodatie is in 2017 geheel verbouwd en heeft een woonkamer en keuken met gezellige L-vormige eethoek op de begane grond. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en heeft o...

Toon het aanbod (2) 16

Groepsaccommodatie Marinushoeve

Groepsacc. Marinushoeve - Havelte (Drenthe)

Groepsaccommodatie de Marinushoeve in Drenthe is een luxe 40 persoons 5 sterren rolstoeltoegankeljk vakantiehuis, dat garant staat voor een aangenaam verblijf. De groepsaccommodatie is  ruim van opzet, biedt veel privacy en is volledig aangepast..

Toon het aanbod (1) 40

Het land van Bartje

Het Land van Bartje 6CT6 - Ees (Drenthe)

Dit zespersoons extra toegankelijke vakantiehuis heeft een oppervlakte van ca. 90 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De dremp..

Toon het aanbod (2) 6

Landal Orveltermarke

Orveltermarke 24 CT Comfort - Witteveen (Drenthe)

Deze vierentwintigpersoons extra toegankelijke bungalow heeft twaalf slaapkamers en twaalf badkamers waarvan twee met aangepast sanitair op de begane grond (zie toegankelijkheidslijst voor de details). In  de twee slaapkamers op de begane grond ..

Toon het aanbod (2) 24

Landal De Bloemert

De Bloemert 12 CT Comfort - Midlaren (Drenthe)

Deze twaalfpersoons extra toegankelijke bungalow (type 12 CT Comfort) heeft een oppervlakte van ca. 160 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang v..

Toon het aanbod (2) 12
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>