Logo
(038) 222 3525
Drenthe

25 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen

Het land van Bartje

Het Land van Bartje 2CT - Ees (Drenthe)

Dit tweepersoons extra toegankelijke vakantiehuis heeft een oppervlakte van ca. 47 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 90 cm. De drem..

Toon het aanbod (2) 2

De Stobbe

Hotel De Stobbe - Ruinen (Drenthe)

Hotel De Stobbe in Ruinen beschikt over 33 hotelkamers. Drie kamers hiervan zijn speciaal ingericht voor mensen met een lichamelijke beperking. Hierdoor kunt u bij ons optimaal genieten van een vakantie in Drenthe. Het hotel beschikt over het Interna..

Toon het aanbod (1) 3

Niezinghoeve

Camping Niezinghoeve - Ruinen (Drenthe)

De minicamping van de Niezinghoeve is een gellige boeren minicamping in het hart van Drenthe. De Niezinghoeve is gelegen vlakbij het Brinkdorp Ruinen en temidden van de staatsbossen en het prachtige heidegied Dwingelderveld.  De camping heeft 15..

Toon het aanbod (2) 6

Het Timmerholt

Groepsacc. Het Timmerholt - Westerbork (Drenthe)

Deze toegankelijke 20 persoons groepsaccommodatie op Het Timmerholt, bestaat uit zes geschakelde vakantiebungalows. Al deze vierpersoonsbungalows zijn drempelloos, hebben brede deuren en ruime sanitaire voorzieningen waardoor ze ook zeer geschikt zij..

Toon het aanbod (7) 20

Orvertermarke

Orveltermarke 24 CT Comfort - Witteveen (Drenthe)

Deze vierentwintigpersoons extra toegankelijke bungalow heeft twaalf slaapkamers en twaalf badkamers waarvan twee met aangepast sanitair op de begane grond (zie toegankelijkheidslijst voor de details). In  de twee slaapkamers op de begane grond ..

Toon het aanbod (2) 24

Drentse Kapboerderij

Drentse kapboerderij - Ruinen (Drenthe)

Deze toegankelijke vakantiewoningen staan op de mooie plaatsen 't Woeste 7 t/m 11. Ze zijn vrijgelegen met half schaduw, half zon aan de rand van de camping. Met z'n tweetjes of als gezin wakker worden in de natuur, genieten van uw ontbijt op uw..

Toon het aanbod (1) 6

Het Timmerholt

Vakantiehuis Het Timmerholt - Westerbork (Drenthe)

Deze toegankelijke vierpersoons bungalows op Het Timmerholt, zijn drempelloos, hebben brede deuren en ruime sanitaire voorzieningen waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. De toegankelijke sanitaire ruimte op de begane grond ..

Toon het aanbod (7) 4

Het Timmerholt

Landhuis 195 Het Timmerholt - Westerbork (Drenthe)

Luxe toegankelijke vakantiewoning vor 8 presonen direct aan het water op een prima visplek op Het Timmerholt. De woning is op de begane grond volledig aangepast voor rolstoelgebruikers. Zelfs de (vis)steiger van deze woning is rolstoeltoegankelijk. D..

Toon het aanbod (7) 8

De Koekoeksklok

Groepsacc. De Koekoeksklok - Beilen (Drenthe)

Luxe 16 persoons groepsaccommodatie Deze luxe groepsaccommodatie voor zestien personen heeft vier ruime volledig aangepaste tweepersoonskamers met elk twee hoog-laag bedden op de begane grond, elk met een TV en een koelkastje. Deze kamers hebben elk ..

Toon het aanbod (1) 16
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>