Logo
(038) 222 3525
Friesland

11 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen

Rolstoel appartementen Ameland

Appartement Ameland - Harkema (Ameland) (Friesland)

Deze vijfpersoons appartementen zijn uitermate geschikt voor mensen met een functiebeperking en/of mensen in een rolstoel. Rolstoelvriendelijk wil zeggen dat de appartementen zijn voorzien van bredere deurposten, geen drempels in de woningen, verhoog..

Toon het aanbod (1) 5

De Fluessen B V

Groepsacc. Schippershuis - Elahuizen (Friesland)

De oude zuivelfabriek van Elahuizen is omgetoverd in een moderne, comfortabele 55 persoons groepsaccommodatie Schippershuis en B&B. De luxe rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie heeft een gezellige royale woonkamer met open haard en een grote ..

Toon het aanbod (1) 55

De Vrije Vogel

De Binnenplaets - Elsloo (Friesland)

Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien. De Orchidee heeft model gestaan voor de rust, pure en luxe sfeer. De accommodatie heeft alle luxe en comfort die u wenst, maar heeft niets ingeboet aan persoonlijkheid en intimiteit. De 10 slaapkamers ..

Toon het aanbod (3) 26

Villa de Koekoek

Villa de Koekoek - Buren (Friesland)

Vakantievilla de Koekoek is een grote, luxe bungalow met een complete en comfortabele inrichting en een rietgedekt dak. De woning heeft een houten vloer en leuke, gezellige, comfortabele meubels. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek me..

Toon het aanbod (1) 7

De Kraak van van Dam

De Kraak van van Dam - Oosterbierum (Friesland)

De rolstoelvriendelijke 7 persoons vakantiewoning De Kraak van Van Dam is gevestigd een graai verbouwd kerkje, dichtbij de Waddenzee. De Kraak van Van Dam heeft drie slaapkamers en is geschikt voor maximaal zeven gasten. In twee van de drie slaa..

Toon het aanbod (1) 7

ievers yn Frysl an

Vakantiehuis ievers yn Fryslân - Easterwierrum (Friesland)

Hoogst bijzonder 10 persoons vakantiehuis in een fraai verbouwde kerk in Friesland. Deze toegankelijke vakantiewoning heeft een uitgebreide, goed uitgeruste keuken, mooie meubelen en kunst aan de muur. In de kerk is een traplift aanwezig naar de verd..

Toon het aanbod (1) 10

De Beukelaer

Huis de Beukelaer - Oldeberkoop (Friesland)

Ruime en verzorgde 12 persoons toegankelijke vakantiewoning in karakteristieke Friese stijl. Het huis heeft een zeer ruime sfeervolle woonkamer met houtkachel, een grote open keuken met royale eettafel, vier slaapkamers waarvan twee op de begane gron..

Toon het aanbod (1) 16

Roompot Boomhiemke

Vakantiepark Boomhiemke Vijverwoning - Hollum (Ameland) (Friesland)

Mooie toegankelijke vanantiewoning op vakantiepark Boomhiemke op Ameland. Deze volledig drempelvrije woning is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Er is één speciale slaapkamer met twee hoog/laag bedden met a..

Toon het aanbod (1) 4

De Vrije Vogel

Het Hof van Elsloo - Elsloo (Friesland)

Deze grote accommodatie met 18 slaapkamers en met een nieuwe slaapvleugel op de begane grond, is geschikt voor 20 tot 40 personen. U beschikt over 10 slaapkamers op de begane grond en 8 kamers op de eerste etage (lift aanwezig), allen met eigen badka..

Toon het aanbod (3) 50
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>