Logo
038-2223372
Friesland

11 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Badkamer / toiletruimte
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Ronald Mc Donald

Ronald Mc Donald - Beetsterzwaag (Friesland)

Mooie zes persoons vakantiewoning Er even heerlijk op uit met uw gezin en zorgintensieve kind en genieten van de wijdsheid van het Friese platteland? Kom dan naar de Hoeve in Beetsterzwaag. In dit vakantiehuis van Ronald McDonald Kinderfonds geniet u..

Toon het aanbod (3) 6

De Vrije Vogel

Het Hof van Elsloo - Elsloo (Friesland)

Faciliteiten Hof van Elsloo Dit luxe groepshotel ademt de sfeer van de boerderij met oorspronkelijke details. Het Groepshotel is nu voorzien van alle gemakken. De 10 slaapkamers, en recreatieruimte bied plaats aan max. 23 personen. (wij adviseren&nbs..

Toon het aanbod (3) 23

Villa de Koekoek

Villa de Koekoek - Buren (Friesland)

Vakantievilla de Koekoek is een grote, luxe bungalow met een complete en comfortabele inrichting en een rietgedekt dak. De woning heeft een houten vloer en leuke, gezellige, comfortabele meubels. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek me..

Toon het aanbod (1) 7

De Fluessen B V

Groepsaccommodatie - Schippershuis - Elahuizen (Friesland)

De oude zuivelfabriek van Elahuizen is omgetoverd in een moderne, comfortabele 55 persoons groepsaccommodatie Schippershuis en B&B. De luxe rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie heeft een gezellige royale woonkamer met open haard en een grote ..

Toon het aanbod (1) 55

De Beukelaer

Huis de Beukelaer - Oldeberkoop (Friesland)

Ruime en verzorgde 12 persoons toegankelijke vakantiewoning in karakteristieke Friese stijl. Het huis heeft een zeer ruime sfeervolle woonkamer met houtkachel, een grote open keuken met royale eettafel, vier slaapkamers waarvan twee op de begane gron..

Toon het aanbod (1) 12

De Vrije Vogel

De Binnenplaets - Elsloo (Friesland)

De Binnenplaets Onze groeps-vakantiehuis De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Midden in de natuur en omgeven door landerijen, is het een plaats waar u rust kunt vinden. Het is niet voor niets dat wij de Orchidee uitg..

Toon het aanbod (3) 23

Rolstoel appartementen Ameland

Appartement Ameland - Harkema - Ameland (Friesland)

Deze vijfpersoons appartementen zijn uitermate geschikt voor mensen met een functiebeperking en/of mensen in een rolstoel. Rolstoelvriendelijk wil zeggen dat de appartementen zijn voorzien van bredere deurposten, geen drempels in de woningen, verhoog..

Toon het aanbod (1) 5

Roompot Boomhiemke

Vakantiepark Boomhiemke Vijverwoning - Hollum - Ameland (Friesland)

Mooie toegankelijke vanantiewoning op vakantiepark Boomhiemke op Ameland. Deze volledig drempelvrije woning is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Er is één speciale slaapkamer met twee hoog/laag bedden met a..

Toon het aanbod (1) 4

De Kraak van van Dam

De Kraak van van Dam - Oosterbierum (Friesland)

De rolstoelvriendelijke 7 persoons vakantiewoning De Kraak van Van Dam is gevestigd een graai verbouwd kerkje, dichtbij de Waddenzee. De Kraak van Van Dam heeft drie slaapkamers en is geschikt voor maximaal zeven gasten. In twee van de drie slaa..

Toon het aanbod (1) 7
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>