Logo
(038) 222 3525
Limburg

17 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Reevallis 4 LT Comfort - Vijlen (Limburg)

Deze vierpersoons extra toegankelijke bungalow heeft één slaapkamer op de begane grond met twee eenpersoons boxspringbedden met ruimte voor een hoog-/laagbed. Er is een badkamer met aanpassingen (zie toegankelijkheidslijst) op de b..

Toon het aanbod (119) 4

Camping De Schatberg

Domein De Schatberg 12 LT L - Sevenum (Limburg)

Dit twaalfpersoons extra toegankelijke vakantiehuis op Domein de Shatberg heeft een oppervlakte van ca. 170 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang va..

Toon het aanbod (1) 12

Camping de Cauberg

Domein de Cauberg 10 LT Luxe - Valkenburg (Limburg)

Deze tienpersoons extra toegankelijke vrijstaande villa heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De drempels in het appartement zijn max 2 cm ..

Toon het aanbod (2) 10

Recreatiepark De Leistert

Recreatiepark De Leistert - Roggel (Limburg)

Recreatiepark De Leistert in Roggel in Midden-Limburg heeft prachtige en ruime plaatsen, zowel in de schaduw als in de zon. U kunt er kamperen, maar er zijn ook prima accommodaties te huur.U vermaakt zich zonder twijfel prima op De Leistert. Zowel bi..

Toon het aanbod (1) 6

Vakantie Meerlo

Vakantie Meerlo - Meerlo (Limburg)

Toegankelijk vakantieappartement bij groepsaccommodatie De Schuur. U boekt dit luxe tweepersoons appartement standaard naast de 22 persoons groepsaccommodatie De Schuur. Het appartement is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking een ..

Toon het aanbod (1) 24

In de Vlinderkes

Atlanta 16 personen - Arcen (Limburg)

Vakantiewoning Atlanta (16 persoons) is onderdeel van 'In de Vlinderkes'. De toegankeljke vakantiewoning is geschikt voor 16 personen. De accommodatie is helemaal gelijkvloers met brede deuren en zonder drempels zodat deze goed toegankelijk is voor r..

Toon het aanbod (3) 16

B en B De Peelberg - Neerkant (Limburg)

Bed & Breakfast De Peelberg (2 persoons kamers) is volledig berekend op rolstoelgebruikers. De B&B is voorzien van de nodige hulpmiddelen en de eigenaressen is verpleegkundige. Zij levert desgevraagd de nodige zorg. Veel gezelschappen die De ..

Toon het aanbod (1) 2

Vakantiebungalow Weerterbergen

Luxe vakantiebungalow Weerterbergen - Weert (Limburg)

Zespersoons vakantiebungalow, geshcikt voor mensen met een beperking en senioren. Deze in 2017 gerestylede  bungalow heeft geen drempels, brede deuren, geen trapje naar de bungalow, douche met douchestoel met steun, lage wastafel en verhoog..

Toon het aanbod (2) 6

Landgoed Hoogvaals

Visionvilla 6 CVI - Vaals (Limburg)

De 6 persoons Visionvilla is dé vakantiewoning voor gasten met een visuele beperking. Deze villa is samen met het expertisecentrum van de Koninklijke Visio speciaal ontwikkeld voor het comfort van slechtziende of blinde gasten en is van alle g..

Toon het aanbod (2) 6
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>