Logo
038-2223372
Limburg

17 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Invalidetoilet
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Landal Greenparks

Landal bungalow 12 personen - Sevenum (Limburg)

" Uw verblijf: U verblijft in een extra toegankelijke bungalow op Landal Domein De Schatberg, vrijstaand. Oppervlakte ca. 170 m. Parkeerplaats bij de woning, verhard toegangspad naar de woning, deuren: minimaal 90 cm vrije doorgang, de woning is gehe..

Toon het aanbod (11) 12

Landgoed Aerwinkel

Landgoed Aerwinkel 4 LT - Posterholt (Limburg)

Een vierpersoons extra toegankelijke bungalow (type 4LT). De woonkamer heeft een zit- en eethoek, de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. En er is een open keuken met verschillende apparatuur. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond met ie..

Toon het aanbod (1) 4

In de Vlinderkes

Koningspage 18 personen - Arcen (Limburg)

Groepsaccommodatie 'Koninginnepage' (18 persoons) is onderdeel van 'In de Vlinderkes'. De vakantiewoning is in zijn geheel toegankelijk voor rolstoelgebruikers en is geschikt voor maximaal 18 personen. De woning (gereed sinds juni 2011) bes..

Toon het aanbod (3) 18

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Reevallis 4 LT Comfort - Vijlen (Limburg)

Deze vierpersoons extra toegankelijke bungalow heeft één slaapkamer op de begane grond met twee eenpersoons boxspringbedden met ruimte voor een hoog-/laagbed. Er is een badkamer met aanpassingen (zie toegankelijkheidslijst) op de b..

Toon het aanbod (58) 4

Vakantie Meerlo

Vakantie Meerlo - Aangepast appartement 2 personen - Meerlo (Limburg)

Het aangepaste appartement is een tweepersoons appartement en is luxueus en stijlvol ingericht. Het heeft een eigen, rolstoeltoegankelijke ingang aan de zijkant van het herenhuis. Daarvandaan kunt u zo de bijbehorende tuin in lopen of rijden met..

Toon het aanbod (1) 22

Camping de Cauberg

Domein De Cauberg 4 L T1 Luxe - Valkenburg (Limburg)

Dit vierpersoons extra toegankelijke appartement op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 80 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minim..

Toon het aanbod (2) 4

Residence Heijendael

Residence Heijendael - Heijen (Limburg)

Vakantie bij Residence Heijendael Luxueus zonder pretenties. Dat onderscheidt Residence Heijendael, naast de unieke locatie nabij de Maas en op de grens van Brabant en Limburg, van andere vakantieparken. Bovendien bent u binnen een kwartier niet alle..

Toon het aanbod (1) 20

Landal Hoog Vaals

Hoog Vaals 12 LT Luxe - Vaals (Limburg)

Dit twaalfpersoons extra toegankelijke vakantiehuis is rolstoeltoegankelijk en drempelvrij.  Voor de entree is een oprijplank beschikbaar. In de woon-, slaap- en badkamer kan een draaicirkel van 150 cm gemaakt worden. Voor een scootmobiel is er ..

Toon het aanbod (1) 12

Recreatiepark De Leistert

Recreatiepark De Leistert - Roggel (Limburg)

Recreatiepark De Leistert in Roggel in Midden-Limburg heeft prachtige en ruime plaatsen, zowel in de schaduw als in de zon. U kunt er kamperen, maar er zijn ook prima accommodaties te huur.U vermaakt zich zonder twijfel prima op De Leistert. Zowel bi..

Toon het aanbod (1) 6
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>