Logo
038-2223372
Limburg

17 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Invalidetoilet
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Reevallis 4 LT Comfort - Vijlen (Limburg)

Deze vierpersoons extra toegankelijke bungalow heeft één slaapkamer op de begane grond met twee eenpersoons boxspringbedden met ruimte voor een hoog-/laagbed. Er is een badkamer met aanpassingen (zie toegankelijkheidslijst) op de b..

Toon het aanbod (57) 4

St Jozefhoeve

St. Jozefhoeve - Altweerterheide (Limburg)

De 22 persoons groepsaccommodatie het Kievitsnest’ is onderdeel van de St. Jozefhoeve. Deze geheel gelijkvloerse accommodatie is zeer geschikt voor familie- of vriendengroepen en toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Het Kiev..

Toon het aanbod (1) 22

In de Vlinderkes

Combi Atlanta/Koningspage - Arcen (Limburg)

Deze toegankelijke groepsaccommodatie (34 personen) is een combinatie van accommodatie Atlanta en Koningspage. Accommodatie Atlanta is geschikt voor families en vriendengroepen tot 16 personen en de Koningspage voor groepen tot 18 personen...

Toon het aanbod (3) 34

Landal Greenparks

Landal bungalow 12 personen - Sevenum (Limburg)

" Uw verblijf: U verblijft in een extra toegankelijke bungalow op Landal Domein De Schatberg, vrijstaand. Oppervlakte ca. 170 m. Parkeerplaats bij de woning, verhard toegangspad naar de woning, deuren: minimaal 90 cm vrije doorgang, de woning is gehe..

Toon het aanbod (11) 12

Residence Heijendael

Residence Heijendael - Heijen (Limburg)

Vakantie bij Residence Heijendael Luxueus zonder pretenties. Dat onderscheidt Residence Heijendael, naast de unieke locatie nabij de Maas en op de grens van Brabant en Limburg, van andere vakantieparken. Bovendien bent u binnen een kwartier niet alle..

Toon het aanbod (1) 20

Landal Hoog Vaals

Hoog Vaals 12 LT Luxe - Vaals (Limburg)

Dit twaalfpersoons extra toegankelijke vakantiehuis is rolstoeltoegankelijk en drempelvrij.  Voor de entree is een oprijplank beschikbaar. In de woon-, slaap- en badkamer kan een draaicirkel van 150 cm gemaakt worden. Voor een scootmobiel is er ..

Toon het aanbod (1) 12

Landal Domein De Schatberg

Domein De Schatberg 12 LT L - Sevenum (Limburg)

Dit twaalfpersoons extra toegankelijke vakantiehuis op Domein de Shatberg heeft een oppervlakte van ca. 170 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang va..

Toon het aanbod (1) 12

In de Vlinderkes

Atlanta 16 personen - Arcen (Limburg)

Vakantiewoning Atlanta (16 persoons) is onderdeel van 'In de Vlinderkes'. De toegankeljke vakantiewoning is geschikt voor 16 personen. De accommodatie is helemaal gelijkvloers met brede deuren en zonder drempels zodat deze goed toegankelijk is voor r..

Toon het aanbod (3) 16

In de Vlinderkes

Koningspage 18 personen - Arcen (Limburg)

Groepsaccommodatie 'Koninginnepage' (18 persoons) is onderdeel van 'In de Vlinderkes'. De vakantiewoning is in zijn geheel toegankelijk voor rolstoelgebruikers en is geschikt voor maximaal 18 personen. De woning (gereed sinds juni 2011) bes..

Toon het aanbod (3) 18
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>