Logo
038-2223372
Noord-Brabant

9 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

De Landschotse Hoeve

De Landschotse Hoeve - Westelbeers (Noord-Brabant)

Zes persoons vakantieboerderij De Landschotse Hoeve is een ruime rolstoeltoegankelijke vakantieboerderij met veel voorzieningen voor mensen met een lichamelijk beperking. De boerderij heeft drie schitterende vakantieappartementen. Appartement &l..

Toon het aanbod (1) 6

Landal Greenparks

Landal bungalow 6 personen - Hapert (Noord-Brabant)

" Uw verblijf: U verblijft in een bungalow met nr.416 op Landal het Vennenbos, geschakeld. Oppervlakte ca. 71 m. Deuren zijn min. 90 cm, in de woonkamer een draaicirkel van 200 cm, in de slaapkamer van 180 cm en in de badkamer van 130 cm. Woonkamer m..

Toon het aanbod (11) 6

Kampeerboerderij van Gompel

Kampeerboerderij van Gompel - Reusel (Noord-Brabant)

Kampeerboerderij van Gompel is een eenvoudige, maar zeer goed toegankelijke groepsaccommodatie met uitzicht op weilanden en bossen.  De deuren zijn 90 cm breed, er zijn geen drempels en er zijn drie toegankelijke slaapkamers op de begane grond m..

Toon het aanbod (1) 50

Vakantiehuis de Maasgaarde

Vakantiehuis De Maasgaarde - Megen (Noord-Brabant)

Deze 4 persoons rolstoeltoegankelijke en kindvriendelijke vakantiewoning is gevestigd in een voormalge boerderij, gelegen op een unieke plek aan de rand van Megen, een klein stadje aan de oever van de Maas. De begane grond is geheel rolstoeltoegankel..

Toon het aanbod (1) 4

Landal Duc de Brabant

Duc de Brabant 10 BTS - Diessen (Noord-Brabant)

Tien persoons vrijstaande speciaal toegankelijke vakantie bungalow  Centrale verwarming Vloerverwarming op de begane grond Berging voor rolstoel of scootmobiel met oplaadpunt Gratis wifi Rookvrij Huisdiervrij Sanitair Eén badkamer met ..

Toon het aanbod (1) 10

De Brabantse Kluis

Hotel De Brabantse Kluis - Aarle-Rixtel (Noord-Brabant)

Een heerlijk hotel met aangepaste, rolstoeltoegankelijke kamer voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor rolstoelgebruikers is er een ruime draaicirkel aangehouden in de slaapkamer en badkamer. Ook beschikt de badkamer over een aangepast toile..

Toon het aanbod (1) 2

Vakantiehuis Mooizicht

Vakantiehuis Mooizicht - Boekel (Noord-Brabant)

Vakantiehuis Mooizicht is een rolstoeltoegankelijke vakantiewoning voor acht personen met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dit comfortabel ingericht vakantiehuis met sauna is gelegen in een landelijk gebied op het erf van een akkerbouw- blo..

Toon het aanbod (1) 8

Landhuis de Vers

Landhuis De Vers 4 BLT L - Overloon (Noord-Brabant)

Dit vierpersoons extra toegankelijke vrijstaande vakantiehuis heeft een oppervlakte van ca. 92 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 90..

Toon het aanbod (1) 4

Het Vennenbos

Het Vennenbos 6 BT - Hapert (Noord-Brabant)

Deze zespersoons geheel gelijkvloerse en extra toegankelijke vakantiewoning heeft een oppervlakte van ca. 71 m². Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 90 cm. De drempels in de bungalow z..

Toon het aanbod (1) 6