Logo
038-2223372
Noord-Brabant

16 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Landgoed de Biestheuvel

Groepsacc. De Schuurherd - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Schuurherd op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 24 personen. Er zijn acht slaapkamers (twee vierpersoons kamers en zes twee persoons kamers). Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toile..

Toon het aanbod (7) 24

Landal Duc de Brabant

Duc de Brabant 10 BTS - Diessen (Noord-Brabant)

Tien persoons vrijstaande speciaal toegankelijke vakantie bungalow  Centrale verwarming Vloerverwarming op de begane grond Berging voor rolstoel of scootmobiel met oplaadpunt Gratis wifi Rookvrij Huisdiervrij Sanitair Eén badkamer met ..

Toon het aanbod (1) 10

De Landschotse Hoeve

De Landschotse Hoeve - Westelbeers (Noord-Brabant)

Zes persoons vakantieboerderij De Landschotse Hoeve is een ruime rolstoeltoegankelijke vakantieboerderij met veel voorzieningen voor mensen met een lichamelijk beperking. De boerderij heeft drie schitterende vakantieappartementen. Appartement &l..

Toon het aanbod (1) 6

Het Vennenbos

Het Vennenbos 6 BT - Hapert (Noord-Brabant)

Deze zespersoons geheel gelijkvloerse en extra toegankelijke vakantiewoning heeft een oppervlakte van ca. 71 m². Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 90 cm. De drempels in de bungalow z..

Toon het aanbod (1) 6

Landgoed de Biestheuvel

Groepsacc. Het Bakhuis - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie Het Bakhuis op Landgoed De Biestheuvel is geschikt voor 15 personen en is van keuken tot badkamer van alle gemakken voorzien. Voor koude voeten hoeft u niet bang te zijn. Niet alleen beschikt de zitkamer over een sfeervolle open ha..

Toon het aanbod (7) 15

De Brabantse Kluis

Hotel De Brabantse Kluis - Aarle-Rixtel (Noord-Brabant)

Een heerlijk hotel met aangepaste, rolstoeltoegankelijke kamer voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor rolstoelgebruikers is er een ruime draaicirkel aangehouden in de slaapkamer en badkamer. Ook beschikt de badkamer over een aangepast toile..

Toon het aanbod (1) 2

Landgoed de Biestheuvel

Groepsacc. De Schaapskooi - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Schaapskooi op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 43 personen. Er zijn 13 slaapkamers (zeven vierpersoons kamers en zes tweepersoons kamers). Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toilet..

Toon het aanbod (7) 43

Landal Greenparks

Landal bungalow 6 personen - Hapert (Noord-Brabant)

" Uw verblijf: U verblijft in een bungalow met nr.416 op Landal het Vennenbos, geschakeld. Oppervlakte ca. 71 m. Deuren zijn min. 90 cm, in de woonkamer een draaicirkel van 200 cm, in de slaapkamer van 180 cm en in de badkamer van 130 cm. Woonkamer m..

Toon het aanbod (11) 6

Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie De Hoeve - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Hoeve op Landgoed De Biestheuvel heeft een capaciteit van maximaal 24 personen. Er zijn acht slaapkamers (twee vierpersoons kamers en zes twee persoons kamers). Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toilet. Er is een ge..

Toon het aanbod (7) 24
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>