Logo
(038) 222 3525
Noord-Holland

45 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen

Landhuis de Bult

Landhuis De Bult - Den Burg (Noord-Holland)

Hét adres op Texel. Midden op het eiland. Landhuis De Bult bevindt zich aan het Meyertebos, een rustig landelijk weggetje, op slechts 1,5 km van de dorpen Den Burg en De Waal, de bossen en het natuurgebied Waalenburg.In 2001 is deze groepsacco..

Toon het aanbod (1) 23

Slufterhoek

Slufterhoek Bungalow 006 - De Cocksdorp (Noord-Holland)

Ligging: Dit vrijstaande vakantiehuis ligt aan de rand van Bungalowpark Slufterhoek, vlakbij natuurgebied De Slufter. Een ander prachtig wandelgebied dat in de buurt ligt is De Muy. Op 700 meter afstand van dit vakantiehuis bevindt zich een rest..

Toon het aanbod (1) 10

Chalet Sk e ep

Chalet Skéép Texel - Den Burg (Noord-Holland)

Skéép is het Texelse woord voor schaap. Dit mooie chalet  is gelegen op een rustig vakantiepark en is geschikt voor een handbewogen rolstoel.  De keuken is ingericht met een gedeeltelijk onderrijdbaar keukenblad.&nbs..

Toon het aanbod (1) 4

De Vrije Vogel

Camping De Vrije Vogel Texel - Oude Schild (Noord-Holland)

Boerderijcamping De Vrije Vogel is gelegen tussen natuurgebied en de landerijen met koeien en schapen. De camping is gelegen aan de Waddenkant, bij Oude Schild, waar ook de haven voor de pleziervaart, rondvaarten en de (garnalen)visserij is. All..

Toon het aanbod (3) 2

Grand hotel Opduin

Grand Hotel Opduin Texel - De Koog (Noord-Holland)

Grand Hotel Opduin is gelegen in de Koog, midden in Nationaal Park Duinen van Texel. In een bestaande suite zijn verschillende aanpassingen gedaan. Aan een zijde een elektrisch hoog/laag bed, in de badkamer een douchecel met wegklapbare deuren e..

Toon het aanbod (1) 2

T Woutershok

Camping t Woutershok Texel - Den Burg (Noord-Holland)

Natuurcamping 't Woutershok ligt verscholen in het dennenbos. Een camping op Texel, waar je meelift op het ritme van de natuur. Elk seizoen verschiet het bos van kleur en dat geeft telkens weer een ander uitzicht. De ruime comfortplaatsen zijn ..

Toon het aanbod (1) 2

Camperduin

Strandhotel Camperduin - Schoorl (Noord-Holland)

Toegankelijke hotelkamer in mooi hotel aan zee. Strandhotel Camperduin heeft een nieuwe extra toegankelijke en gebruiksvriendelijke kamer. De  badkamer is aangepast en heeft een onderrijdbare wastafel, een wc met steunen en een open douche met v..

Toon het aanbod (1) 2

Hotel Molenbos

Hotel Molenbos - De Cocksdorp (Noord-Holland)

Hotel Molenbos Texel is op een korte wandelafstand van De Cocksdorp’s een drukke buurt. Een bagageopslag en een kluis zijn voor het gemak van gasten beschikbaar. Locatie Hotel Molenbos Texel ligt op 12 km van Ecomare ingericht. De accommodatie..

Toon het aanbod (1) 2

Vakantiepark De Krim

De Krim Vakntiehuis Type D nr 657 - De Cocksdorp (Noord-Holland)

Bungalow Type D is een ruime geschakelde bungalow voor zes personen. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers en een grote tuin en terras. De woonoppervlakte bedraagt ca. 90 m².

Toon het aanbod (10) 6
<<
Vorige pagina
1 / 5
Volgende pagina
>>