Logo
(038) 222 3525
Zuid-Holland

9 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen

De Reeuwijkse Plassen

De Reeuwijkse Plassen 4 CT C - Reeuwijk (Zuid-Holland)

Deze vier persoons extra toegankelijk geschakelde waterwoning is rookvrij en zoals de naam al aangeeft, grenst de woning aan een binnenwater. Er is een open keuken met  Combimagnetron Standaard keukeninventaris Vaatwasser Nespresso koffiemachin..

Toon het aanbod (1) 4

Duinrell

Camping Attractiepark Duinrell - Wasswnaar (Zuid-Holland)

Vakantie- en Attractiepark Duinrell (camping Duinrell) staat bekend om zijn spetterende Tikibad, het gevarieerde attractiepark en natuurlijk de fraaie ligging in de duinen van Wassenaar, vlak bij het strand van de Noordzee (4 km). Als gast van campin..

Toon het aanbod (1) 99

BoomkwekerijenBuitenplaats

B en B Boomkwekerij en Buitenplaats - Hazerswoude (Zuid-Holland)

Een prachtige rolstoelvriendelijke Bed & Breakfast midden in de biologische boomkwekerij. De kamers zijn op de begane grond en via een eigen ingang rechtstreeks toegankelijk. De huiskamer/keuken is mooi en ruim genoeg om met een rolstoel te draai..

Toon het aanbod (1) 4

De Huisstal

De Huisstal - Stompwijk (Zuid-Holland)

Dit mooie aangepaste vakantieappartement van boerderij Akkerlust is gelijkvloers en zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Naast veehouderij, is Boerderij Akkerlust de afgelopen jaren verbouwd tot hotel. Aan de rand van het groene ..

Toon het aanbod (1) 2

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiebungalow Kijkduin - Den Haag (Zuid-Holland)

Dit tweepersons duinchalet Plevier heeft een aangepaste inrichting met een in hoogte verstelbaar keukenblad, een verhoogd toilet met handgrepen en een douchestoel met beugels. De Plevier is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De deuropeningen ..

Toon het aanbod (1) 2

In Den Bongerd

Vakantiewoning In den Bongerd - Kedichem (Zuid-Holland)

Twee aangepaste vakantiewoningen waar u als chronisch zieke of mindervalide samen met familie en vrienden met volle teugen kunt genieten van buitenlucht en het buitenleven. De twee aangepaste vakantiewoningen zijn volledig rolstoelgeschikt. De w..

Toon het aanbod (1) 4

Noordduinen Duinhuis

Noordduinen Duinhuisje MiVa - Katwijk aan Zee (Zuid-Holland)

De drie geschakelde vierpersoons Duinhuisjes-MiVa zijn compleet rolstoeltoegankelijk en speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Er is een badkamer met douche, toilet en wastafel. Er zijn beugels geplaatst bij de douche en het toilet. O..

Toon het aanbod (1) 4

Vakantiepark Koningshof

Chalet Vakantiepark Koningshof - Rijnsburg (Zuid-Holland)

Op Vakantiepark Koningshof vindt u naast de standaard vakantieaccommodaties twee 4 persoons mobile homes die geschikt zijn voor mindervaliden. Deze rolstoeltoegankelijke Sunhome M4 heeft een oprijbaan, een bredere deur en een aangapast..

Toon het aanbod (1) 4

Arendshoeve

Hotel De Arendshoeve - Bergambacht (Zuid-Holland)

Ruime, toegankelijke hotelkamer met een oppervlakte van ruim 50 m2 met luxe boxspringbedden, een mod­erne ruime bad­kamer met inloop­douche, grote en zachte bad­stof bad­hand­doeken en luxe bad­pro­ducten, een föh..

Toon het aanbod (1) 2