Logo
038-2223372
Zuid-Holland

8 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
Badkamer / toiletruimte
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Landal Greenparks

Landal Reevallis | 4-persoons extra toegankelijke bungalow | type 4CET | Vijlen, Limburg - Den Haag (Zuid-Holland)

" Uw verblijf: U verblijft in eenextra toegankelijke bungalowop Landal Reevallis, vrijstaand. Oppervlakte ca. 75 m. Parkeerplaats bij de woning, verhard toegangspad naar de woning, deuren: minimaal 85 cm vrije doorgang, drempels maximaal 2 cm, voor e..

Toon het aanbod (11) 8

De Huisstal

De Huisstal - Stompwijk (Zuid-Holland)

Dit mooie aangepaste vakantieappartement van boerderij Akkerlust is gelijkvloers en zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Naast veehouderij, is Boerderij Akkerlust de afgelopen jaren verbouwd tot hotel. Aan de rand van het groene ..

Toon het aanbod (1) 2

Noordduinen Duinhuis

Noordduinen Duinhuisje MiVa - Katwijk aan Zee (Zuid-Holland)

De drie geschakelde vierpersoons Duinhuisjes-MiVa zijn compleet rolstoeltoegankelijk en speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Er is een badkamer met douche, toilet en wastafel. Er zijn beugels geplaatst bij de douche en het toilet. O..

Toon het aanbod (1) 4

Landal Greenparks

Landal bungalow 12 personen - Den Haag (Zuid-Holland)

" U verblijft in eenextra toegankelijkebungalow op Landal Hoog Vaals, vrijstaand, oppervlakte ca. 150 m, parkeerplaats bij de woning, verhard entreepad naar de woning, deuren min. 85 cm vrije doorgang. Drempels maximaal 2 cm, voor entree oprijplank b..

Toon het aanbod (11) 12

BoomkwekerijenBuitenplaats

B en B Boomkwekerij en Buitenplaats - Hazerswoude (Zuid-Holland)

Een prachtige rolstoelvriendelijke Bed & Breakfast midden in de biologische boomkwekerij. De kamers zijn op de begane grond en via een eigen ingang rechtstreeks toegankelijk. De huiskamer/keuken is mooi en ruim genoeg om met een rolstoel te draai..

Toon het aanbod (1) 4

Landal Greenparks

Landal Port Greve | 10-pers. extra toegankelijke bungalow | 10CTS | Brouwershaven/Den Osse, Zeeland - Den Haag (Zuid-Holland)

" Uw verblijf: U verblijft in een bungalow met nr.8002 op Landal Port Greve, vrijstaand en met parkeerplaats bij de woning. Oppervlakte ca. 75 m. Deuren zijn min. 85 cm, in de woon-, slaap- en badkamer een draaicirkel van 150 cm. Woonkamer met zit- e..

Toon het aanbod (11) 10

Landal De Reeuwijkse Plassen

De Reeuwijkse Plassen 4 CT C - Reeuwijk (Zuid-Holland)

Deze vier persoons extra toegankelijk geschakelde waterwoning is rookvrij en zoals de naam al aangeeft, grenst de woning aan een binnenwater. Er is een open keuken met: Combimagnetron Standaard keukeninventaris Vaatwasser Nespresso koffiemachine Kof..

Toon het aanbod (1) 4

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiebungalow Kijkduin - Den Haag (Zuid-Holland)

Dit tweepersons duinchalet Plevier heeft een aangepaste inrichting met een in hoogte verstelbaar keukenblad, een verhoogd toilet met handgrepen en een douchestoel met beugels. De Plevier is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De deuropeningen ..

Toon het aanbod (1) 2