Logo
(038) 222 3525
ElkeBeperking.nl - accommodaties

309 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen

Camping de Cauberg

Domein De Cauberg 4 L T1 Luxe - Valkenburg (Limburg)

Dit vierpersoons extra toegankelijke appartement op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 80 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minim..

Toon het aanbod (2) 4

Landhuis de Bult

Landhuis De Bult - Den Burg (Noord-Holland)

Hét adres op Texel. Midden op het eiland. Landhuis De Bult bevindt zich aan het Meyertebos, een rustig landelijk weggetje, op slechts 1,5 km van de dorpen Den Burg en De Waal, de bossen en het natuurgebied Waalenburg.In 2001 is deze groepsacco..

Toon het aanbod (1) 23

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

AZUR Cp. Ellwangen a.d. Jagst - Ellwangen (Duitsland)

AZUR Camping Ellwangen an der Jagst in Baden-Württemberg dankt zijn naam aan de rivier de Jagst én de stad Ellwangen waar de camping aan ligt. Het kampeerterrein bestaat voornamelijk uit onbeschutte staanplaatsen en is geschikt als doorre..

Toon het aanbod (119) 0

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Zorghotel Middelpunt - Vlaanderen (Belgi-Euml-)

Mooie twee persoons hotelkamer in zorghotel aan de Vlaamse kust. Middelpunt is hét vakantieverblijf voor een zorgeloze vakantie met zorg. Als gast met een beperking en/of (hoge) zorgvraag kunt u volop genieten van een ontspannen en aangenaam v..

Toon het aanbod (119) 2

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Pra\'delle Torri **** - Caorle (Itali-Euml-)

Camping Pra’delle Torri ligt midden in de natuur in Caorle, in de provincie Venetië. De camping beschikt over het grootste zwemparadijs van de hele Adriatische kust. Behalve de gebruikelijke zwembaden met glijbanen kan er gezwommen wo..

Toon het aanbod (119) 0

Zijn Zorg Uit de Wind

Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind - Broek in Waterland (Noord-Holland)

Chalet Zijn & Zorg Uit de Wind is een sfeervol aangepast vakantiechapet voor drie personen. Het biedt u de mogelijkheid om even in de luwte te ontspannen. Het is een rustige plek met uitzicht op het weiland en de vaart in het bijzondere en a..

Toon het aanbod (1) 3

Recreatiepark Boslust - Putten (Gelderland)

Kamperen in uw eigen kampeermiddel op een kampeerveld met uw eigen (aangepaste) privésanitair op Recreatiepark Boslust. Een leuke camping voor jong en oud, verscholen in de bossen bij Putten, midden op de Veluwe.  Recreatiepark Boslust ..

Toon het aanbod (1) 8

Hof van Saksen

Hof van Saksen 8 LT Luxe - Nooitgedacht (Drenthe)

Acht persoons vrijstaande extra toegankelijke bungalow met vernieuwd interieur (ca. 131 m2) met 4 slaapkamers. Deze rietgedekte Drentde boerderij beschikt over een open keuken met inbouwapparatuur, een ruime woonkamer met gashaard en flatscreen-tv. E..

Toon het aanbod (1) 8

Het land van Bartje

Het Land van Bartje 2CT - Ees (Drenthe)

Dit tweepersoons extra toegankelijke vakantiehuis heeft een oppervlakte van ca. 47 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 90 cm. De drem..

Toon het aanbod (2) 2
<<
Vorige pagina
1 / 35
Volgende pagina
>>