Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

211 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Het Eibernest Texel - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Dit mooi gelegen vrijstaande zespersoons vakantiehuis is zeer geschikt voor mindervaliden en ouderen. De vakantiewoning (huis 30B) is gelegen op ee klein vakantiepark bij De Cocksdorp op Texel en heeft een lichte woonkamer, een open keuken die is voo..

Toon het aanbod (1) 6

Landal Warsberg

6-persoonsbungalow 6B - Hondsrug (Duitsland)

Een zespersoons geheel gelijkvloers en extra toegankelijk vakantiehuis. De woonkamer heeft een zit- en eethoek en de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. Er is een open keuken met een onderrijdbaar aanrechtblad en diverse apparatuur. Er zijn d..

Toon het aanbod (1) 6

Sluftervallei

Sluftervallei Texel 4 CT - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Vrijstaande vierpersoons extra toegankelijke vakantiebungalow op een mooi vakantiepark. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. Er is een open keuken met diverse apparatuur. De twee slaapkamer beschikken..

Toon het aanbod (2) 4

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping l\'Ardéchois - St. Sauveur-de-Montagut (Frankrijk)

Vijfsterren camping l’Ardéchois is een camping met Nederlandse leiding in de regio Ardeche. De camping aan het riviertje de Glueyre. In dit kraakheldere riviertje kun je zwemmen, vissen of lekker met een bootje varen. De campin..

Toon het aanbod (57) 1

Veluwerhof

Groepsacc. \'t Wildhuis - Vierhouten (Gelderland)

Groesaccommodatie het Wildhuis is een groepsaccommodatie voor 25 persponen op Vakantiepark de Veluwerhof op de Veluwe. Deze onstaat wanneer je recreatiewoningen de ‘Vos’ en de ‘Ree’ met het Wildzwijn samenvoegt. Omdat het gehe..

Toon het aanbod (1) 25

De Stobbe

Hotel De Stobbe - Ruinen (Drenthe)

Hotel De Stobbe in Ruinen beschikt over 33 hotelkamers. Drie kamers hiervan zijn speciaal ingericht voor mensen met een lichamelijke beperking. Hierdoor kunt u bij ons optimaal genieten van een vakantie in Drenthe. Het hotel beschikt over het Interna..

Toon het aanbod (1) 3

Texels Leven

Texels Leven - Den Hoorn - Texel (Noord-Holland)

Zespersoons appartement De Dors is gelegen in de gerenoveerde, authentieke stolpboerderij Vigilant, in het schilderachtige Den Hoorn. Dit is het meest zuidelijke dorp op Texel. De begane grond is rolstoeltoegankelijk Er is een slaapkamer met twee een..

Toon het aanbod (2) 6

Kampeerboerderij van Gompel

Kampeerboerderij van Gompel - Reusel (Noord-Brabant)

Kampeerboerderij van Gompel is een eenvoudige, maar zeer goed toegankelijke groepsaccommodatie met uitzicht op weilanden en bossen.  De deuren zijn 90 cm breed, er zijn geen drempels en er zijn drie toegankelijke slaapkamers op de begane grond m..

Toon het aanbod (1) 50

De Landschotse Hoeve

De Landschotse Hoeve - Westelbeers (Noord-Brabant)

Zes persoons vakantieboerderij De Landschotse Hoeve is een ruime rolstoeltoegankelijke vakantieboerderij met veel voorzieningen voor mensen met een lichamelijk beperking. De boerderij heeft drie schitterende vakantieappartementen. Appartement &l..

Toon het aanbod (1) 6
<<
Vorige pagina
1 / 24
Volgende pagina
>>