Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

217 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Het Timmerholt

Landhuis 195 8 personen - Westerbork (Drenthe)

Deze ruime 8 persoons vakantiewoning ligt direct aan het water op een prima visplek.  Beschikt in de luxe open keuken o.a. over een vaatwasser, combi oven/magnetron, een Senseo, waterkoker en een filter koffiezetapparaat.In de berging, die zowel..

Toon het aanbod (7) 8

Landal Heihaas

Rabbit Hill Gehoorvilla 6 CSH - Nieuw Milligen (Gelderland)

Aangepaste zespersoons vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking. Deze speciale bungalow voor slechthorenden is voorzien van een aantal slimme aanpassingen, maar ook met extra functionele en leuke elementen. Zo is er een ringleiding voor wee..

Toon het aanbod (2) 6

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Markgrafenheide - Rostock (Duitsland)

Camping Markgrafenheide ligt direct aan het witte strand van de Oostzee in de buurt van Rostock. Je kampeert hier in een echt vakantieparadijs. Camping Markgrafenheide ligt direct achter de duinen en via een kort pad loop je zo het misschien wel mooi..

Toon het aanbod (57) 1

Vakantiepark De Meerparel

Het Kraaienest - Uitgeest (Noord-Holland)

Het Kraaienest is een prachtige aangepaste vakantiewoning speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking. In de ruime woonkamer bevindt zich een gezellige zithoek, met bank en salontafel. Bovendien vindt u in de woonkamer een eethoek en een..

Toon het aanbod (1) 6

De Koekoekshof

Hotel De Koekoekshof - Elp (Drenthe)

Dit gezellige familiehotel met restaurant is gelegen in het hart van Drenthe in het pittoreske esdorp Elp. Hotel De Koekoekshof beschikt over 18 lichte en ruime hotelkamers die eind 2013 volledig nieuw zijn ingericht. Enkele kamers op de begane grond..

Toon het aanbod (1) 2

Zijn Zorg Uit de Wind

Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind - Broek in Waterland (Noord-Holland)

Chalet Zijn & Zorg Uit de Wind is een sfeervol aangepast vakantiechapet voor drie personen. Het biedt u de mogelijkheid om even in de luwte te ontspannen. Het is een rustige plek met uitzicht op het weiland en de vaart in het bijzondere en a..

Toon het aanbod (1) 3

Landal Orveltermarke

Orveltermarke 24 CT Comfort - Witteveen (Drenthe)

Deze vierentwintigpersoons extra toegankelijke bungalow heeft twaalf slaapkamers en twaalf badkamers waarvan twee met aangepast sanitair op de begane grond (zie toegankelijkheidslijst voor de details). In  de twee slaapkamers op de begane grond ..

Toon het aanbod (2) 24

Ronald Mc Donald

Ronald Mc Donald - Beetsterzwaag (Friesland)

Mooie zes persoons vakantiewoning Er even heerlijk op uit met uw gezin en zorgintensieve kind en genieten van de wijdsheid van het Friese platteland? Kom dan naar de Hoeve in Beetsterzwaag. In dit vakantiehuis van Ronald McDonald Kinderfonds geniet u..

Toon het aanbod (3) 6

Landhuis de Vers

Landhuis De Vers 4 BLT L - Overloon (Noord-Brabant)

Dit vierpersoons extra toegankelijke vrijstaande vakantiehuis heeft een oppervlakte van ca. 92 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 90..

Toon het aanbod (1) 4
<<
Vorige pagina
1 / 25
Volgende pagina
>>