Logo
(038) 222 3525
ElkeBeperking.nl - accommodaties

309 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen

Het Timmerholt

Groepsacc. Het Timmerholt - Westerbork (Drenthe)

Deze toegankelijke 20 persoons groepsaccommodatie op Het Timmerholt, bestaat uit zes geschakelde vakantiebungalows. Al deze vierpersoonsbungalows zijn drempelloos, hebben brede deuren en ruime sanitaire voorzieningen waardoor ze ook zeer geschikt zij..

Toon het aanbod (7) 20

ievers yn Frysl an

Vakantiehuis ievers yn Fryslân - Easterwierrum (Friesland)

Hoogst bijzonder 10 persoons vakantiehuis in een fraai verbouwde kerk in Friesland. Deze toegankelijke vakantiewoning heeft een uitgebreide, goed uitgeruste keuken, mooie meubelen en kunst aan de muur. In de kerk is een traplift aanwezig naar de verd..

Toon het aanbod (1) 10

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Campingpark Burgen/Mosel - Burgen (Duitsland)

Knaus Campingpark Burgen/Mosel ligt langs de Moezel midden in de wereldberoemde wijngaarden. Camping Knaus Campingpark Burgen/Mosel heeft een kleine jachthaven met uitzicht op de burcht Bischofstein. De Moezel is bijzonder geschikt voor kano&eum..

Toon het aanbod (119) 0

Bitter en Zoet

Hotel Bitter en Zoet - Veenhuizen (Drenthe)

Hotel Restaurant Bitter en Zoet heeft vijftien hotelkamers en zes appartementen. De zes kamers op de begane grond zijn rolstoeltoegankelijk. U verblijft in één van de voormalige woonvertrekken van de geneesheer-directeur of de apotheker..

Toon het aanbod (1) 2

De Paal

Vakantiehuis Paal 86 Texel - De Cocksdorp (Noord-Holland)

Vakantiehuis Paal 86 is landelijk gelegen in De Cocksdorp, de meest noordelijke plaats op Texel. Dit rlstoeltoegankelijke huis is geschikt voor acht personen. Er zijn twee slaakamers op de begane grond waarvan een met een tweepersoons bed. De andere ..

Toon het aanbod (1) 8

Het Bosgoed

Groepshotel Het Bosgoed - Lunteren (Gelderland)

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een volledig aangepast viersterren 46 persoons groepshotel in de bossen van Lunteren (Veluwe). Het hotel is geschikt voor groepen ouderen, chronisch zieken en mindervaliden. De accommodatie is toonaangevend in voo..

Toon het aanbod (1) 46

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Le Sérignan Plage - Sérignan-Plage (Frankrijk)

Diverse types sunlodges SunLodges te huur Camping Le Sérignan Plage is een uitstekende camping direct aan de Middellandse Zee in het zuiden van Frankrijk. Een fantastische bestemming voor het hele gezin! Camping Le Sérignan Plage g..

Toon het aanbod (119) 6

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Valle Romantica - Cannobio (Itali-Euml-)

De schilderachtige camping Valle Romantica ligt er prachtig bij in de Cannobio-vallei. Het heeft een romantisch zandstrand aan de kraakheldere rivier de Cannobina op zo’n 1,5 kilometer van het Lago Maggiore. Valle Romantica is de oudste c..

Toon het aanbod (119) 6

De Strandhoeve

Groepsaccommodatie Oudland - Baarlo (Overijssel)

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie OudLand is onderdeel van de Strandhoeve. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en heeft extra brede deuren. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond volledig aangepast voor mindervaliden, met hoog-laa..

Toon het aanbod (3) 31