Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

217 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Landal Coldenhove

Coldenhove 6 LT Luxe - Eerbeek (Gelderland)

Rolstoeltoegankelijke 6 persoons bungalow Deze zespersoons extra toegankelijke bungalow met privé sauna en zonnehemel heeft een oppervlakte van ca. 90 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar d..

Toon het aanbod (4) 6

Merelaar

Vakantiewoning Merelaar - Hoek (Zeeland)

De knusse vakantiewoning Merelaar is een rolstoeltoegankelijke vakantiewoning in Zeeland. Alle kamers op de benedenverdieping zijn rollator toegankelijk en er is ruimte voor een rolstoelgebruiker om te draaien. De badkamer en keuken zijn aangepast vo..

Toon het aanbod (1) 8

Landal Greenparks

Landal bungalow 4 personen - Leiwen (Duitsland)

" Uw verblijf: U verblijft in eenextra toegankelijkebungalow op Landal Sonnenberg, 2-onder-1-kap. Oppervlakte ca. 50 m. Parkeerplaats bij de woning, verhard entreepad, deuren minimaal 93 cm vrije doorgang. Drempelvrij, draaicirkel in woon-, slaap- en..

Toon het aanbod (11) 4

In de Vlinderkes

Atlanta 16 personen - Arcen (Limburg)

Vakantiewoning Atlanta (16 persoons) is onderdeel van 'In de Vlinderkes'. De toegankeljke vakantiewoning is geschikt voor 16 personen. De accommodatie is helemaal gelijkvloers met brede deuren en zonder drempels zodat deze goed toegankelijk is voor r..

Toon het aanbod (3) 16

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Bungalow 8 P L\'Accolade - Saint Geoges d Oléron (Frankrijk)

De achtpersoons bungalow is volledig aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. De bugalow heeft 4 slaapkamers met twee bedden. In twee slaapkamers staan één of twee hoog-laag bedden. Er zijn vijf vierpersoons bungalows ..

Toon het aanbod (57) 8

De Moerbei Texel

De Moerbei Texel - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

De ALBA (Witte Moerbei) is een B&B met een ruime tweepersoonskamer op de begane grond met een privé badkamer met douche en toilet. De kamer is volledig geschikt voor mindervaliden. De kamer heeft een eigen opgang en parkeerplaats voor de d..

Toon het aanbod (1) 2

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

San Francesco - Gardameer (Italië)

Uw ruime en comfortabel ingerichte stacaravan 'Exclusive Mindervalide (33 m²)' is gechikt voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind tot 10 jaar. Het chalet is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking en beschikt o.a. over twee slaapkamers..

Toon het aanbod (57) 6

Vakantiepark De Krim

De Krim Vakantiehuis Type D 603 - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Bungalow Type D is een ruime geschakelde bungalow voor zes personen. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers en een grote tuin en terras. De woonoppervlakte bedraagt ca. 90 m².

Toon het aanbod (8) 6

Landal Heihaas

Heihaas 6 CT Comfort - Putten (Gelderland)

Deze zespersoons geheel gelijkvloerse en extra toegankelijke bungalow heeft een oppervlakte van ca. 60 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van min..

Toon het aanbod (2) 6