Logo
038-2223372
Friesland

325 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Vakantiehuis de Maasgaarde

Vakantiehuis De Maasgaarde - Megen (Noord-Brabant)

Deze 4 persoons rolstoeltoegankelijke en kindvriendelijke vakantiewoning is gevestigd in een voormalge boerderij, gelegen op een unieke plek aan de rand van Megen, een klein stadje aan de oever van de Maas. De begane grond is geheel rolstoeltoegankel..

Toon het aanbod (1) 4

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Campingpark Wingst - Wingst (Duitsland)

In het uiterste noorden van Duitsland, in de vakantieregio Cuxland (Niedersachsen) aan de Noordzee, ligt Knaus Campingpark Wingst. Het lage land tussen Bremen en Hamburg, is een afwisselend landschap van weilanden, bos, maar vooral veel water! Niet a..

Toon het aanbod (119) 1

Landal Greenparks

Landal bungalow 6 personen - Julianadorp aan Zee (Noord-Holland)

" Uw verblijf: U verblijft in een bungalow met nr. 273 of 278 op Landal Beach Resort Ooghduyne, 2-onder-1-kap en met parkeerplaats bij de woning. Oppervlakte ca. 110 m. Deuren zijn min.85 cm, in de woon-, slaap- en badkamer een draaicirkel van minima..

Toon het aanbod (17) 6

Rolstoel appartementen Ameland

Appartement Ameland - Harkema - Ameland (Friesland)

Deze vijfpersoons appartementen zijn uitermate geschikt voor mensen met een functiebeperking en/of mensen in een rolstoel. Rolstoelvriendelijk wil zeggen dat de appartementen zijn voorzien van bredere deurposten, geen drempels in de woningen, verhoog..

Toon het aanbod (1) 5

Landal Beach Resort Ooghduyne

Beach Resort Ooghduyne 6 CT C - Julianadorp aan Zee (Noord-Holland)

Deze zespersoons extra toegankelijke bungalow heeft een oppervlakte van ca. 110 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De drempel..

Toon het aanbod (1) 6

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Dolomiti Camping Village - Dimaro (Italië)

Viersterrencamping Dolomiti Camping Village & Wellness Resort ligt midden in de gezonde berglucht van de spectaculaire Dolomieten op zo’n 800 meter hoogte. De natuurlijke omgeving met veel groen en bergen rondom de camping biedt veel mogeli..

Toon het aanbod (119) 1

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Sandaya Camping Parc La Clusure - Bure (België)

Viersterren Camping Parc La Clusure is een toegankelijke camping in het hart van de Belgische Ardennen, met aangepst sanitair voor senioren en voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit rolstoeltoegankelijke sanitair (2,15 x 2,15 m) is voorzien ..

Toon het aanbod (119) 1

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Seiser Alm - Völs am Schlern (Italië)

Camping Seiser Alm is prachtig gelegen in de Dolomieten in Zuid-Tirol. U heeft een schitterend uitzicht op de bergen, die er zowel in de winter als in de zomer prachtig uitzien. U verblijft op een rustige plek en zult er dan ook een heerlijke vakanti..

Toon het aanbod (119) 1

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Eurocamping Pacengo - Pacengo (Italië)

Camping Eurocamping Pacengo ligt aan het Italiaanse Gardameer, tussen de bekende toeristische plaatsen Peschiera en Lazise. U zult hier ontdekken waarom het Lago di Garda zo'n geliefde bestemming is voor een kampeervakantie in Italië. Het terrei..

Toon het aanbod (119) 6