Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

218 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Familiehuis De Triaan

Familiehuis De Triaan Texel - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

De Triaan is een praktisch familiehuis en bevat drie 6-persoons vakantiewoningen geschakeld aan een recreatieruimte, voorzien van eet- en zitgelegenheid voor 18 personen. Deze ruimte maakt dat u gemakkelijk met uw instelling, vakantieorganisatie, fam..

Toon het aanbod (1) 18

De Beukelaer

Huis de Beukelaer - Oldeberkoop (Friesland)

Ruime en verzorgde 12 persoons toegankelijke vakantiewoning in karakteristieke Friese stijl. Het huis heeft een zeer ruime sfeervolle woonkamer met houtkachel, een grote open keuken met royale eettafel, vier slaapkamers waarvan twee op de begane gron..

Toon het aanbod (1) 12

De Koekoekshof

Hotel De Koekoekshof - Elp (Drenthe)

Dit gezellige familiehotel met restaurant is gelegen in het hart van Drenthe in het pittoreske esdorp Elp. Hotel De Koekoekshof beschikt over 18 lichte en ruime hotelkamers die eind 2013 volledig nieuw zijn ingericht. Enkele kamers op de begane grond..

Toon het aanbod (1) 2

De Fluessen B V

Groepsaccommodatie - Schippershuis - Elahuizen (Friesland)

De oude zuivelfabriek van Elahuizen is omgetoverd in een moderne, comfortabele 55 persoons groepsaccommodatie Schippershuis en B&B. De luxe rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie heeft een gezellige royale woonkamer met open haard en een grote ..

Toon het aanbod (1) 55

Vakantiepark Duinzicht

Groepsacc. Duinzicht 18 P - Westkapelle (Zeeland)

Deze 18 persoons groepsaccommodatie heeft uitstekende faciliteiten, is ruim van opzet en zeer rolstoelvriendelijk. Ook voor mensen die minder goed ter been zijn of groepen met ouderen, is Groepsaccommodatie Duinzicht geschikt. De vakantieverbbijven v..

Toon het aanbod (3) 18

De Paal

Vakantiehuis Paal 86 Texel - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Vakantiehuis Paal 86 is landelijk gelegen in De Cocksdorp, de meest noordelijke plaats op Texel. Dit rlstoeltoegankelijke huis is geschikt voor acht personen. Er zijn twee slaakamers op de begane grond waarvan een met een tweepersoons bed. De andere ..

Toon het aanbod (1) 8

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Château Le Verdoyer - Champs-Romain (Frankrijk)

De zeer verzorgde viersterren kasteelcamping Château Le Verdoyer ligt in het charmante dorpje Champs-Romain in het zuiden van Parc Naturel Régional Périgord-Limousin, op de grens van Dordogne, Limousin en Charente. Deze gezellige ..

Toon het aanbod (58) 1

Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie De Schop - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Schop op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 40 personen. Er zijn zes slaapkamers (drie acht persoons kamers en twee zes persoons kamers en één tweepersoons kamer). Elke slaapkamer heeft ..

Toon het aanbod (7) 40

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

B en B Altijd Genieten - Damme (België)

2 tot 4 persoons kamer in volledig aangepaste B&B is door de perfecte integratie van faciliteiten voor iedereen toegankelijk. De Molentjesbrugkamer is gelegen op de begane grond. Dit is een ruime, stijlvol ingerichte kamer waar maximaal vi..

Toon het aanbod (58) 4