Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

217 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Het Nolderwoud

Vakantiehuis Het Nolderwoud - Zuidwolde (Drenthe)

Mooi tienpersoons aangepast vakantiehuis op kleinschalig vakantiepark in Drenthe. De groepsaccommodaties zijn gechikt voor groepsvakanties maar bieden wel veel privacy. De gezellige groepsaccommodaties zijn gezellig ingericht. Alles bevindt zic..

Toon het aanbod (1) 22

Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie De Schop - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Schop op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 40 personen. Er zijn zes slaapkamers (drie acht persoons kamers en twee zes persoons kamers en één tweepersoons kamer). Elke slaapkamer heeft ..

Toon het aanbod (7) 40

Vakantiepark Duinzicht

Groepsacc. Duinzicht 18 P - Westkapelle (Zeeland)

Deze 18 persoons groepsaccommodatie heeft uitstekende faciliteiten, is ruim van opzet en zeer rolstoelvriendelijk. Ook voor mensen die minder goed ter been zijn of groepen met ouderen, is Groepsaccommodatie Duinzicht geschikt. De vakantieverbbijven v..

Toon het aanbod (3) 18

Het Eibernest Texel - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Dit mooi gelegen vrijstaande zespersoons vakantiehuis is zeer geschikt voor mindervaliden en ouderen. De vakantiewoning (huis 30B) is gelegen op ee klein vakantiepark bij De Cocksdorp op Texel en heeft een lichte woonkamer, een open keuken die is voo..

Toon het aanbod (1) 6

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Le Chatelet - St. Cast-le-Guildo (Frankrijk)

Camping Le Chatelet is een gezellige camping in Frankrijk. De camping ligt in St.-Cast-Le-Guildo, een leuke plaats aan de Atlantische Kust in West-Frankrijk. Camping Le Chatelet is fraai aangelegd en ligt direct aan zee met haar fijnzandstranden, in ..

Toon het aanbod (57) 1

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Bella Italia - Peschiera del Garda (Italië)

Viersterren Camping Bella Italia ligt direct aan de zuidkant van het Gardameer bij het geliefde Peschiera del Garda. De camping heeft in het sanitairgebouw een speciale sanitaire ruimte voor mensen met een beperking. Ook het restaurant en de kampwink..

Toon het aanbod (57) 1

Landal Heihaas

Rabbit Hill Gehoorvilla 6 CSH - Nieuw Milligen (Gelderland)

Aangepaste zespersoons vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking. Deze speciale bungalow voor slechthorenden is voorzien van een aantal slimme aanpassingen, maar ook met extra functionele en leuke elementen. Zo is er een ringleiding voor wee..

Toon het aanbod (2) 6

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Balatontourist Camping en Bungalows Zala - Vonyarcvashegy (Hongarije)

Balatontourist Camping & Bungalows Zala is een toegankelijke camping met faciliteiten voor mensen met een lichaelijke beperking. De camping ligt direct aan het Balatonmeer in Hongarije. De schaduwrijke camping heeft ruime kampeerplaatsen en biedt..

Toon het aanbod (57) 1

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Château Latour App. Alène - Bourgogne (Frankrijk)

Appartement Alène is een mooi, direpersoons rolstoeltoegankelijk vakantieappartement in een cottage gelegen op een Frans Chateau in de Bourgogne. Het appartement is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking, en heeft aanpassinge..

Toon het aanbod (57) 3