Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

210 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Het Vennenbos

Het Vennenbos 6 BT - Hapert (Noord-Brabant)

Deze zespersoons geheel gelijkvloerse en extra toegankelijke vakantiewoning heeft een oppervlakte van ca. 71 m². Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 90 cm. De drempels in de bungalow z..

Toon het aanbod (1) 6

Zoutkamer Salland

Zoutkamer Salland - Raalte (Overijssel)

De zoutkamer is een ruimte waarin een natuurlijk microklimaat uit de zoutmijnen wordt nagebootst. Het nabootsen van dit klimaat wordt gedaan met behulp van een speciaal ontworpen machine, namelijk een halogenerator. De halogenerator zorgt ervo..

Toon het aanbod (1) 2

Strandhoeve

SuyderZee - Blokzijl (Overijssel)

Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn vind je groepsaccommodatie SuyderZee. Voor groepen tot 53 personen leent deze accommodatie zich bij uitstek voor exclusieve vakanties, familie- en vriendenweekenden, c..

Toon het aanbod (3) 53

Landgoed de Biestheuvel

Groepsacc. Het Koetshuis - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie Het Koetshuis op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 15 personen. Er zijn acht slaapkamers (zeven vierpersoons kamers en één eenpersoons kamer). Elke slaapkamer heeft een eigen dou..

Toon het aanbod (7) 15

Landal Orveltermarke

Orveltermarke 24 CT Comfort - Witteveen (Drenthe)

Deze vierentwintigpersoons extra toegankelijke bungalow heeft twaalf slaapkamers en twaalf badkamers waarvan twee met aangepast sanitair op de begane grond (zie toegankelijkheidslijst voor de details). In  de twee slaapkamers op de begane grond ..

Toon het aanbod (2) 24

De Landschotse Hoeve

De Landschotse Hoeve - Westelbeers (Noord-Brabant)

Zes persoons vakantieboerderij De Landschotse Hoeve is een ruime rolstoeltoegankelijke vakantieboerderij met veel voorzieningen voor mensen met een lichamelijk beperking. De boerderij heeft drie schitterende vakantieappartementen. Appartement &l..

Toon het aanbod (1) 6

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Le Village des Meuniers - Dompierre-les-Ormes (Frankrijk)

Kampeerplaatsen en mobile homes te huur. Let op, de mobile homes hebben een aantal traptreden om op de veranda te komen en beschikken niet over aanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking! Prachtige natuur. Dat is het eerste wat u denkt a..

Toon het aanbod (57) 1

In de Vlinderkes

Combi Atlanta/Koningspage - Arcen (Limburg)

Deze toegankelijke groepsaccommodatie (34 personen) is een combinatie van accommodatie Atlanta en Koningspage. Accommodatie Atlanta is geschikt voor families en vriendengroepen tot 16 personen en de Koningspage voor groepen tot 18 personen...

Toon het aanbod (3) 34

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Camping Les Bords de Loue - Parcey (Frankrijk)

Camping Les Bords de Loue is een gezellige familiecamping gelegen in de Jura, de schitterende en lieflijke streek die deels in Oost-Frankrijk en deels in Zwitserland ligt. Les Bords de Loue betekent ‘de oevers van de Loue’. Het vlakke cam..

Toon het aanbod (57) 1