Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

217 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Het Vennenbos

Het Vennenbos 6 BT - Hapert (Noord-Brabant)

Deze zespersoons geheel gelijkvloerse en extra toegankelijke vakantiewoning heeft een oppervlakte van ca. 71 m². Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 90 cm. De drempels in de bungalow z..

Toon het aanbod (1) 6

Chalet Sk e ep

Chalet Skéép Texel - Den Burg - Texel (Noord-Holland)

Skéép is het Texelse woord voor schaap. Dit mooie chalet  is gelegen op een rustig vakantiepark en is geschikt voor een handbewogen rolstoel.  De keuken is ingericht met een gedeeltelijk onderrijdbaar keukenblad.&nbs..

Toon het aanbod (1) 4

Landal Heideheuvel

Heideheuvel 4 CTS Comfort - Beekbergen (Gelderland)

Deze vierpersoons geheel gelijkvloerse en extra toegankelijke vakantiebungalow heeft een oppervlakte van ca. 65 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgan..

Toon het aanbod (2) 4

So What bungalow

So What Bungalow 49 Texel - De Koog - Texel (Noord-Holland)

Het kleinschalige Bungalowpark So What ligt aan de rand van het bos, buiten de badplaats De Koog. Hier staat deze vrijstaande zespersoons bungalow. Het vakantiehuis is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. De badkamer he..

Toon het aanbod (1) 6

Landgoed Aerwinkel

Landgoed Aerwinkel 4 LT - Posterholt (Limburg)

Een vierpersoons extra toegankelijke bungalow (type 4LT). De woonkamer heeft een zit- en eethoek, de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. En er is een open keuken met verschillende apparatuur. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond met ie..

Toon het aanbod (1) 4

Vakantie Meerlo

Vakantie Meerlo - Aangepast appartement 2 personen - Meerlo (Limburg)

Het aangepaste appartement is een tweepersoons appartement en is luxueus en stijlvol ingericht. Het heeft een eigen, rolstoeltoegankelijke ingang aan de zijkant van het herenhuis. Daarvandaan kunt u zo de bijbehorende tuin in lopen of rijden met..

Toon het aanbod (1) 22

Vakantiepark De Krim

De Krim Vakantiehuis Type E - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Bungalow Type E is een ruime vrijstaande bungalow voor zes personen. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers en een grote tuin en terras. De woonoppervlakte bedraagt ca. 98 m².

Toon het aanbod (8) 6

Vakantiepark De Krim

De Krim Vakantiehuis Type D 662 - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Bungalow Type D is een ruime geschakelde bungalow voor zes personen. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers en een grote tuin en terras. De woonoppervlakte bedraagt ca. 90 m².

Toon het aanbod (8) 6

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Vakantievilla Bad Bentheim - Nedersaksen (Duitsland)

Een halfvrijstaande vakantievilla voor 8 personen. Beneden is er een slaapkamer en badkamer ingericht voor gasten met een mobiele beperking. De badkamer is voorzien van een extra brede deur (93 cm), toilet met steunen, verstelbare spiegel, een rolsto..

Toon het aanbod (57) 8