Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

211 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Landal Greenparks

Landal bungalow 12 personen - Sevenum (Limburg)

" Uw verblijf: U verblijft in een extra toegankelijke bungalow op Landal Domein De Schatberg, vrijstaand. Oppervlakte ca. 170 m. Parkeerplaats bij de woning, verhard toegangspad naar de woning, deuren: minimaal 90 cm vrije doorgang, de woning is gehe..

Toon het aanbod (11) 12

Landal Hellendoornse Berg

De Hellendoornse Berg 12 CT1 C - Haarle (Overijssel)

Algemeen Circa 190 m² Geschakeld Zes slaapkamers Deurbreedte minimaal 90 cm Opladen scootmobiel mogelijk in de gang Oprijplank op aanvraag Geschikt voor gasten met een lichamelijke beperking Twee verdiepingen Centrale verwarming op de begane ..

Toon het aanbod (3) 12

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Sandaya Camping Parc La Clusure - Bure (België)

Viersterren Camping Parc La Clusure is een toegankelijke camping in het hart van de Belgische Ardennen, met aangepst sanitair voor senioren en voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit rolstoeltoegankelijke sanitair (2,15 x 2,15 m) is voorzien ..

Toon het aanbod (57) 1

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Bungalow 4 P L\'Accolade - Saint Georges d Oléron (Frankrijk)

De vierpersoons bungalow op vakantieparc L'Accolade heeft twee slaapkamers, elk voor twee personen. De bungalow (en het hele vakantiepark) is zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. In één slaapkamer staan standaa..

Toon het aanbod (57) 4

Strandhoeve

Oudland - Blokzijl (Overijssel)

Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn vind je groepsaccommodatie OudLand. Voor groepen tot 34 personen leent deze accommodatie zich bij uitstek voor exclusieve vakanties, familie- en vriendenweekenden, cur..

Toon het aanbod (3) 34

Veluwerhof

Groepsacc. \'t Wildhuis - Vierhouten (Gelderland)

Groesaccommodatie het Wildhuis is een groepsaccommodatie voor 25 persponen op Vakantiepark de Veluwerhof op de Veluwe. Deze onstaat wanneer je recreatiewoningen de ‘Vos’ en de ‘Ree’ met het Wildzwijn samenvoegt. Omdat het gehe..

Toon het aanbod (1) 25

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

AZUR Cp. Ellwangen a.d. Jagst - Ellwangen (Duitsland)

AZUR Camping Ellwangen an der Jagst in Baden-Württemberg dankt zijn naam aan de rivier de Jagst én de stad Ellwangen waar de camping aan ligt. Het kampeerterrein bestaat voornamelijk uit onbeschutte staanplaatsen en is geschikt als doorre..

Toon het aanbod (57) 1

Suyderoogh

Vakantiehuis Suyderoogh - Lauwersoog (Groningen)

Vrijstaand zespersoons vakantiehuis op een ruime kavel, waarvan sommige aan het water. Het huis heeft drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een hoog-/laagbed met verstelbaar hoofdeinde, een papegaai en onrusthekken. De andere twee..

Toon het aanbod (1) 6

Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie De Schop - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Schop op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 40 personen. Er zijn zes slaapkamers (drie acht persoons kamers en twee zes persoons kamers en één tweepersoons kamer). Elke slaapkamer heeft ..

Toon het aanbod (7) 40