Logo
038-2223372
ElkeBeperking.nl - accommodaties

217 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Entree / receptie
Invalidetoilet
Naar de verdieping
Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)
Ontbijt / lunch en dinerruimtes
Vakantiewoning / accommodatie
De kamer(s)
Badkamer / toiletruimte
Voorzieningen keuken
Hulpmiddelen
Overige voorzieningen
Zoekfilter / wensen
Zoekfilter verwijderen

Aangepast vakantiehuis in het buitenland

Vakantiewoning Casa Peguche - Alicante (Spanje)

Casa Peguche is een authentieke mediterrane Casa voor max 10 personen, die volledig is aangepast voor mindervaliden. De rolstoeltoegankelijke vakantiewoning biedt plaats aan 8 tot 10 personen, waardoor het echt een familiehuis is voor jong &eacu..

Toon het aanbod (57) 10

De Hamsche Kuul

De Hamsche Kuul - Millingen a/d Rijn (Gelderland)

B&B de Hamsche Kuul in Milingen heeft een ruime tweepersoons kamer op de begande grond. Deze boeren villa uit ongeveer 1930 is onlangs volledig verbouwd tot luxe bed and breakfast. Op de begande grond is er de Tuinkamer. Deze ruime tweepersoons k..

Toon het aanbod (1) 2

Landal Coldenhove

Coldenhove 8 LT Luxe - Eerbeek (Gelderland)

Rolstoeltoegankelijke 8 persoons vakantiewoning Deze achtpersoons extra toegankelijke bungalow met privé sauna en zonnehemel heeft een oppervlakte van ca. 105 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspa..

Toon het aanbod (4) 8

Hotel Lindeboom

Hotel de Lindeboom - Den Burg - Texel (Noord-Holland)

Compact: 12 m² | Max. 1 persoon Tweepersoonsbed (‘twijfelaar’) Badkamer met douche en toilet Airconditioning Een verzorgde kamer (gerenoveerd in 2018) met airconditioning, met name geschikt voor een korter verblijf. Uitgerust ..

Toon het aanbod (1) 2

Landgoed de Biestheuvel

Groepsacc. De Schuurherd - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Schuurherd op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 24 personen. Er zijn acht slaapkamers (twee vierpersoons kamers en zes twee persoons kamers). Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toile..

Toon het aanbod (7) 24

Landal Greenparks

Landal Reevallis | 4-persoons extra toegankelijke bungalow | type 4CET | Vijlen, Limburg - Den Haag (Zuid-Holland)

" Uw verblijf: U verblijft in eenextra toegankelijke bungalowop Landal Reevallis, vrijstaand. Oppervlakte ca. 75 m. Parkeerplaats bij de woning, verhard toegangspad naar de woning, deuren: minimaal 85 cm vrije doorgang, drempels maximaal 2 cm, voor e..

Toon het aanbod (11) 8

De Kattenberg

Vakantiewoning De Kattenberg - Winterswijk (Gelderland)

Ruime toegankelijke zespersoons vakantiewoning op kleinschalig vakantiepark. De ruime slaapkamer op de begane grond heeft een tweepersoons bed (2.10m) met twee aparte matrassen. De bedden worden apart opgemaakt. De kamer heeft extra brede deuren en e..

Toon het aanbod (1) 6

IsolaBella

BenB Isola Bella Texel - Den Burg - Texel (Noord-Holland)

Bed & breakfast Isola Bella bevindt zich in een authentieke boerderij aan de Rozendijk, net buiten Den Burg. In de boerderij Isola Bella is een gedeelde woonkamer en keuken. Er is ook een kleine bibliotheek aanwezig. De gehele B & B is voorzi..

Toon het aanbod (1) 2

Ronald Mc Donald

Ronald Mc Donald - Beetsterzwaag (Friesland)

Mooie zes persoons vakantiewoning Er even heerlijk op uit met uw gezin en zorgintensieve kind en genieten van de wijdsheid van het Friese platteland? Kom dan naar de Hoeve in Beetsterzwaag. In dit vakantiehuis van Ronald McDonald Kinderfonds geniet u..

Toon het aanbod (3) 6