Logo
038-2223372

Welke zorg kan aangeboden worden bij uw aangepaste vakantie?

Bij uw aangepaste vakantie is het ontzettend belangrijk dat de juiste zorg geboden wordt. Toch zijn er veel recreatieplatformen die weinig tot geen aangepaste faciliteiten tonen. Daarom tonen wij bij ElkeBeperking.nl alle aangepaste faciliteiten per accommodatie zodat u onbezorgd op vakantie kunt.

Aangeboden zorg bij entree/receptie

Er zijn veel aangepaste vakantiebestemmingen die het erg belangrijk vinden om de juiste zorg al bij entree aan te bieden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld genoeg bewegingsruimte voor een rolstoel bij de ingang van de receptie of glazen deuren die zijn voorzien van een markering. Ook heeft de receptie vaak een verlaagd gedeelte zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

Aangeboden zorg bij uw accommodatie

Bij een aangepaste vakantie is de aangeboden zorg bij uw accommodatie onmisbaar.  Daarom hebben alle aangepaste vakantiebestemmingen verschillende aangepaste faciliteiten in haar aangepaste vakantieaccommodaties . Alle aangepaste vakantieaccommodaties beschikken bijvoorbeeld over een invalidetoilet en ook zijn er vaak aanpassingen in de badkamer zoals badbeugels, een badlift of een douchestoel.

Aangeboden zorg op een camping

Daarbij is het belangrijk dat er voldoende zorg aangeboden wordt op een camping. Bij een aangepaste camping is het belangrijk dat de route van receptie naar kampeerplek duidelijk is aangegeven. Ook is het belangrijk dat de paden verbreed zijn zodat deze geschikt zijn voor mensen in een rolstoel.

 

Archief


Welke zorg kan aangeboden worden bij uw aangepaste vakantie?
25-09-2020