Logo
038-2223372

Jouw vakantie of dagje uit in Noord-Brabant

Guus Meeuwis heeft het ooit al bezongen, Brabant staat bekend om zijn warmte en gezelligheid van haar inwoners.
De binnensteden van 's-Hertogenbosch en Breda geven perfect weer waar Brabant voor staat. Gezellige terassen, winkels, musea en meer dan 500 rijks,- en gemeentemonumenten.
De combinatie van historie, cultuur en gezelligheid maakt deze steden meer dan de moeite waard om te bezoeken.

Voor de natuurliefhebber is Nationaal Park De Biesbosch een ware ontdekkingstocht. De hoeveelheid kleine eilandjes geven het gebied een unieke ervaring met veel vogelsoorten en verschillende waterdieren zoals zeearenden, otters en bevers.
Maak ook zeker gebruik van de mogelijkheid van een tocht over het water, dit zorgt voor een extra dimensie aan deze ontdekkingstocht.

Met de Efteling biedt Brabant een sprookjesachtige ervaring van een dagje uit. Het pretpark dat naast de mooiste sprookjes ook spannende en leuke attracties heeft voor jong en oud.

Hou je meer van wintersport, dan kun je jouw hart ophalen bij sneeuwattractiepark Skidôme. Heel het jaar door kan hier geskied worden of gesnowboard. Er is ook de mogelijkheid om te glowgolfen, midgetgolf te spelen of op een ice-kartbaan te racen.
Meer een fan van warmte? Beleef de safari zoals in Afrika in Safaripark Beekse Bergen. Dit gezellige dierenpark is deels toegankelijk te betreden per auto of per safaribus. Een safari zoals in Afrika, alleen dan in Nederland!

Er is dus altijd wel wat te doen in (Noord-)Brabant.

Dan denk je aan Brabant

Alle vakanties in Noord-Brabant