Logo
038-2223372

Jouw vakantie of dagje uit in Overijssel

Mooie natuur, veel water en sfeervolle dorpen en steden is hetgeen waar Overijssel garant voor staat.

Hou je van water en in een bootje varen? Neem zeker een bezoek aan Giethoorn dan, ook wel bekend als het Venetië van Nederland.
In dezelfde hoek is Nationaal Park Weerribben-Wieden te vinden. Een prachtig gebied met verschillende soorten vogels, vlinders en otters. Perfect om te gaan kanoën of vaar met een rondvaartexcursie mee.

Hanzestad Kampen staat bekend om zijn historische bezienswaardigheden zoals het Stedelijk Museum, de Bovenkerk en de Stadsgehoorzaal. De geschiedenis van Kampen is op een leuke manier te ontdekken door de Thea Beckman-route te lopen. Thea Beckman heeft in haar historische verhalen vaak de stad Kampen als inspiratie gebruikt.
De route neemt je mee door de binnenstad, de Ijsselkade, stadsmuren en de middeleeuwse kerken.

De hoofdstad van Overijssel, Zwolle, geeft een kijkje in een mix van oud en nieuw. De historie ademt door de gehele stad met de oude stadsmuren, kerken en grachten.
Daarnaast biedt de binnenstad een unieke mix van winkels voor iedereen, diverse en unieke restaurants en de leukste terrassen.

Kies voor avontuur in Avonturenpark Hellendoorn of ga op reis in Attractiepark Slagharen. Beide attractieparken bieden een dag vol plezier aan jong en oud en hebben elk zijn unieke attracties.

Overijssel maken we samen!

Alle vakanties in Overijssel