Foto´s van Vakantiehuis Het Nolderwoud


Omschrijving van Vakantiehuis Het Nolderwoud

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 10
Badkamers: 2
Slaapplaatsen: 22

Mooi tienpersoons aangepast vakantiehuis op kleinschalig vakantiepark in Drenthe. De groepsaccommodaties zijn gechikt voor groepsvakanties maar bieden wel veel privacy. De gezellige groepsaccommodaties zijn gezellig ingericht. Alles bevindt zich op de begane grond. De groepsaccomodatie heeft een luxe keuken met afwasmachine en oven/magnetron. Een eetkamer en een gezellige zitkamer maken het geheel compleet. De vakantiewoning is zo gelegen u contact kut heben met uw buren en zicht op de kinderspeelplaats (terras voor) als van de beslotenheid en intimiteit van uw eigen gezelschap (terras achter met uitzicht op de bossen ). 

De woning heeft slaapkamers met twee eenpersoons boxspring bedden en twee slaapkamers met een stapelbed en een eenpersoons bed. Elke slaapkamer heeft een wastafel en een kledingkast. De kinderen vermaken  zich prima in het speeleldorado. Hier staan diverse speeltoestellen zoals schommels, trampoline, een zandspeelplaats, glijbaan, wipwap en er staan skelters voor vrij gebruik.


Ligging van Vakantiehuis Het Nolderwoud


Zoover score van Vakantiehuis Het Nolderwoud

Omgeving
U kunt het prachtige natuurgebied van Het Reestdal bezoeken. Dit kan met een gids of u gaat zelf met een routekaart het gebied verkennen.  De route "Gluur'n bi'j de buur'n is een aanrader. Dit is een bijzonder ommetje over eeuwenoude landweggetjes door karakteristieke buurtschappen, groenlanden, esbosjes en langs wateren. U mag u in de keuken kijken (gluren) bij verschillende buren. U maakt kennis met een heus struinpad door de zogeheten ‘natte hooilanden’ (zonder vee) rond het riviertje de Reest, waarin u heel dicht langs de veenbeek wandelt. De voormalige hoogveenbeek vormt de ruim 30 km natuurlijke grens van Drenthe en Overijssel. De aangrenzende gronden zijn in het beheer van Het Drentse en Overijsselse Landschap. Het Jodenvonder is één van de mysteries van het Reestdal en onderweg kunt u ooievaars spotten. Laat u verrassen…

Voor wie wil fietsen is de fietstocht "Trap'n a'ver de Riest" een aanrader. U rijdt door het idyllische beekdallandschap, een voor Nederlandse begrippen uniek gebied, waarin de sterk meanderende voormalige hoogveen grensrivier de Reest een hoofdrol speelt. De fietspaden gaan zowel door het Drentse als het Overijsselse landschap en zijn in elk seizoen begaanbaar.

Groepsaccommodatie de Bosrand is gelegen midden in de bossen van het Nolderwoud. De groepsaccommodatie ligt op 24 hectare eigen grond en voorzien van alle gemakken .

Een sportveld met voetbal en volleybal mogelijkheden, diverse speeltuinen, trampolines en een airtrampoline, een trimbaan met 12 fitnesstoestellen in het bos, wandelroutes, twee vijvers waarvan een een zwemvijver (voorzien van twee wellen die voortdurend zorgen voor schoon en helder water) en de andere een visvijver Tevens is er voor de liefhebbers een jeu de boules baan.

Voor de kinderen staan er op het park gratis skelters waar jong en oud heel veel plezier aan beleven.

In de directe omgeving zijn diverse fiets en wandelroutes uitgezet en is er veel te beleven.

Avonturenpark Hellendoorn en attractiepark Slagharen liggen dicht in de buurt net als dierenpark Wildlands in Emmen.

Ook een bezoek aan de hunebedden in Havelte is een echte aanrader.

Voor de kleinere kinderen is er de Drentse Koe in Ruinerwold of de speelboerderij in Nieuwleusen.

Kortom op en rondom het Nolderwoud is van alles te beleven !