Foto´s van Vakantievilla IJsvogel


Omschrijving van Vakantievilla IJsvogel

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Slaapplaatsen: 8

Villa IJsvogel is een achtpersoons vakantievilla (luxe geschakelde villa ingebed in een Zeeuwse dijk) met een mindervalide uitvoering. Hierin beschikt u over een extra grote slaapkamer op de beganegrond en aangepast sanitair in de badkamer.

Vanuit de entree kunt u twee slaapkamers, de woonkamer, het toilet en de badkamer bereiken. Hier is ook de trap naar boven. De ruime woonkamer heeft een halfopen keuken met een groot raam op het zuiden. Via de trap komt u op de overloop, met toegang tot de tweede badkamer en de slaapkamers 3 en 4. Vanuit de slaapkamers en vanaf de overloop, komt u op het dakterras waar u helemaal privé kunt genieten van de zon.


Ligging van Vakantievilla IJsvogel


Zoover score van Vakantievilla IJsvogel

Omgeving
Het dorp Kortgene ligt op 5 minuten loopafstand. Er bevinden zich sfeervolle winkeltjes  en zelfs een uitgebreide winkel van sinkel "De Grand Bazar". Verschillende horeca gelegenheden bevinden zich in het centrum van Kortgene; luxe culinair genieten, een pizza of shoarma afhalen, Chinees/Indisch specialiteiten of heerlijke frites. Gezellige terrasjes in de Hoofdstraat en op de Kaaioprit.

Het Veerse Meer
Het Veerse Meer is een watersporteldorado bij uitstek. Deze voormalige, 22 kilometer lange zeearm loopt vanaf de Zandkreekdam in het oosten tot aan de Veersegatdam in het westen. Hierdoor is er geen stroming en is het ideaal voor ook alle kleine vormen van watersport. Door de ondiepe oevers is het ook geschikt voor zwemmers en surfers. Maar ook waterskiën, wakeboarden, zeilen, vissen en duiken zijn mogelijk. Vanaf de camping is er een strandje en ook 200 meter naar het westen is een klein strand aangelegd.

Het strand
Op tien minuten afstand liggen brede Noordzeestranden. Het strand van de Banjaard is ruim 3 kilometer lang en op sommige plaatsen 500 meter breed. Op elk gedeelte van het strand zijn goede sanitaire voorzieningen. Het hoofdstrand heeft een grote, gezellige natuurlijke zandbaai. Hier is ook een strandpaviljoen, met beschut terras. Honden zijn overdag welkom op het strand mits aangelijnd.

Strandhuisjes
Op het mooie Banjaarstrand, aan de Noordzee (nog geen 10 km afstand van het Villapark) zijn strandhuisjes te huur. De prijs is € 63,- per week, inclusief 2 strandstoelen, een windscherm, een bank en een tafeltje. De verhuur gaat via de receptie!