Foto´s van Oudland


Omschrijving van Oudland

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 9
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: 34

Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn vind je groepsaccommodatie OudLand. Voor groepen tot 34 personen leent deze accommodatie zich bij uitstek voor exclusieve vakanties, familie- en vriendenweekenden, cursussen, zakelijke relaties, studie, etc. De accommodatie is rookvrij, drempelvrij en geschikt voor mindervaliden. Catering, activiteiten, excursies of vergaderfaciliteiten verzorgen ze graag voor je.

Luxe groepsaccommodatie

De moderne, goed geoutilleerde keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging. Liever volledig verzorgd? Vraag naar de cateringmogelijkheden voor (luxe) ontbijt, lunch, bbq, dinerbuffetten en boodschappenpakketten voorzien van recepten. Drink een pilsje aan de bar. 's Avonds heb je het aangenaam warm bij een kampvuur. Er kan gebruik gemaakt worden van de pizza-oven buiten.  De kinderen kunnen een balletje op het speelveld trappen, er is een zandbak en een volleybalnet. Er zijn 9 ruim opgezette themaslaapkamers.

Twee kamers op de begane grond en op de 1e verdieping 7 kamers (bereikbaar via trap of lift). Alle slaapkamers zijn voorzien van twee boxspring bedden eventueel aangevuld met enkele bedden en iedere slaapkamer heeft een badkamer. Voor de kinderen zijn er kinderstoelen en kinderbedjes op verzoek aanwezig, spelletjes, recreatieruimte met tafeltennistafel en groot speelveld met zandbak. 

De accommodatie is goed ingericht voor mindervaliden 2 slaapkamers beschikken over twee hoog/laagbedden en een XY transfersysteem, rolstoel toegankelijke douche en toilet en aangepaste wastafel. Tevens zijn er twee extra rolstoel toegankelijke toiletten aanwezig. Huisdieren in overleg toegestaan. Extra recreatieruimte op aanvraag.

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 20 personen verblijven.

 


Ligging van Oudland


Zoover score van Oudland

Gelegen aan de voet van Nationaal Park Weerribben-Wieden en de pittoreske stadjes Blokzijl en Vollenhove, centraal gelegen op slechts 1 uur rijden vanuit Utrecht, Groningen en Amsterdam.

Vele mogelijkheden voor activiteiten zoals: trek de natuur in per fiets, Kickbike, kano of fluisterboot (bij/ via ons te huur). Ga op ontdekking in de tropische (vlinder)tuinen van de Orchideeënhoeve. Ontdek de burcht in het Kuinrebos of de oude waterwerken in het Waterloopbos. Struinen door ruisende bamboebossen, lopen in geurige kruidenvelden van het boerenland. Er is ook een golfbaan in de buurt.