Foto´s van Nieuwland


Omschrijving van Nieuwland

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6
Slaapplaatsen: 22

Rust, ruimte, privacy en comfort vind je in deze centraal gelegen groepsaccommodatie. Deze groepsaccommodatie leent zich voor groepen tot 22 personen en is bij uitstek geschikt voor exclusieve familie- en vriendenweekenden, cursussen, zakelijke relaties, studie, etc. De accommodatie is rookvrij, drempelvrij en ook geschikt voor mindervaliden.

Luxe groepsaccommodatie

De goed geoutilleerde keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging. Er zijn diverse cateringmogelijkheden voor ontbijt, lunch, bbq, dinerbuffetten (luxe of meergangen), ook kan er voor boodschappenpakketten gezorgd worden voorzien van recepten. 

De woonkamer is voorzien van loungebanken waar je televisie kunt kijken. Gezellig samen aan de bar een pilsje tappen behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt buiten zitten achter de grote schuifpui op het vlonder terras met voldoende tuinstoelen, terwijl de kinderen spelen op het speelveld. Je kunt zelf een pizza bakken in de pizza oven buiten. Op het grote speelveld is een zandbak en een volleybalnet aanwezig, ook staat er een tafeltennistafel (neem zelf voor de zekerheid je badges mee).

Er zijn 6 slaapkamers ieder met een eigen thema. Op de begane grond zijn 3 slaapkamers waarvan 1 kamer geschikt is voor mindervaliden. Er is een aangepaste badkamer (zoals rolstoel toegankelijke douche en toilet en aangepaste wastafel) met XY transfersysteem.

Op de verdieping (bereikbaar via lift of trap) zijn nog 3 slaapkamers. Voor de kleintjes zijn er kinderstoelen en kinderbedjes op verzoek aanwezig.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Extra recreatieruimte op aanvraag.

 

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 15 personen verblijven.

 


Ligging van Nieuwland


Zoover score van Nieuwland

Deze groepsaccommodatie is gelegen aan de voet van Nationaal Park Weerribben-Wieden en de pittoreske stadjes Blokzijl en Vollenhove, centraal gelegen op slechts 1 uur rijden vanuit Utrecht, Groningen en Amsterdam.

Mogelijkheden te over voor activiteiten: trek de natuur in per fiets, Kickbike, kano of fluisterboot (bij/ via ons te huur). Ga op ontdekking in de tropische (vlinder)tuinen van de Orchideeënhoeve. Ontdek de burcht in het Kuinrebos of de oude waterwerken in het Voorsterbos. Struinen door ruisende bamboebossen, lopen in geurige kruidenvelden van het boerenland. Er is ook een golfbaan in de buurt.