Foto´s van Zorghotel Middelpunt


Omschrijving van Zorghotel Middelpunt

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Slaapplaatsen: 2

Mooie twee persoons hotelkamer in zorghotel aan de Vlaamse kust. Middelpunt is hét vakantieverblijf voor een zorgeloze vakantie met zorg. Als gast met een beperking en/of (hoge) zorgvraag kunt u volop genieten van een ontspannen en aangenaam verblijf aan de kust in de bruisende badplaats Middelkerke. Elke kamer is uitgerust met 2 hoog/laag bedden, noodoproepsysteem, frigo en beschikt over een aangepaste badkamer met douche en onderrijdbare wastafel. De kamers hebben een TV, internet en een eigen balkon (familiekamers hebben één badkamer en één balkon per twee kamers). Het comfort, de sfeer en de voorzieningen van een hotel worden hier gecombineerd met de faciliteiten van een zorgverblijf. 

De Familiekamer is geschikt voor 3 tot 4 personen en beschikt zododig over een babybedje (a.u.b. aangeven bij uw reserveringsaanvraag). Voor een bezoek met 1 of 2 personen adviseren wij de Tweepersoonskamer of de Hogezorg kamer. Voor grotere gezelschappen is het mogelijk een aantal kamers te schakelen. Deze wens kunt u aangeven bij uw reserveringsaanvraag. 


Ligging van Zorghotel Middelpunt


Zoover score van Zorghotel Middelpunt

Omgeving
Zorghotel Middelkerke mag zich gerust de stripgemeente van Vlaanderen noemen. Op de Zeedijk staan tijdens het jaarlijkse stripfestival Vlaanderens bekendste striphelden vereeuwigd in brons en is er een groot stripfigurendoolhof.

Daarnaast heeft Middelkerke een casino, kunt u heerlijk naar het strand of heerlijk fietsen en wandelen en zijn er voldoende leuke uitjes te maken.