Foto´s van Camping de Paardekreek


Omschrijving van Camping de Paardekreek

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: 6

Mooie aangepaste tentplaats op camping met aangepast sanitair. De mooie viersterren Camping De Paardekreek is gelegen aan het Veerse Meer in Zeeland en biedt kampeerplaatsen die voor een deel aan het water en voor een deel beschut liggen. De Paardekreek biedt tal van faciliteiten voor iedereen van jong tot oud. Zo is er een supermarkt, snackbar en een restaurant met terras aan het water, motorboot/sloepen en waterfietsverhuur, een overdekt peuterzwembadje, een tennisbaan, tokkelbaan en binnen- en buitenspeeltuin. Het kampeerterrein is autovrij.

Een comfortplaats is inclusief Elektra 10 Amp.,water, afvoer en kabeltv

  • Kinderen tot 2 jaar zijn gratis
  • Huisdieren toegestaan (€ 5,50 per huisdier / per nacht)
  • Een bijzettent (max. 4 m2) is gratis
  • Ook campers kunnen op de comfortplaatsen verblijven
  • Partytenten zijn niet toegestaan!

Prijzen zijn inclusief toeristenbelastin, wifi, elektra, warm water/douche, 1 auto en gebruik van voorzieningen. Alleenreizende jongeren beneden 21 jr. (op aanvraag) toegestaan.

* Voorseizoen, naseizoen en nazomer aanbiedingen zijn exclusief elektra, € 0,40 KWh. Prijzen zijn in Euro's en onder voorbehoud van overheidsmaatregelen, prijswijzigingen en (tekst)fouten.


Ligging van Camping de Paardekreek


Zoover score van Camping de Paardekreek

Omgeving
Camping en Villapark de Paardekreek is gelegen op het Zeeuwse eiland Noord Beveland aan het Veerse meer. Op deze camping kunt u heerlijk vertoeven op uw eigen kampeerplek, op het terras aan het water of zelfs op het water. En wilt u er lekker opuit, dan kunt u het eiland Noord Beveland gaan ontdekken. Noord-Beveland; omgeven door water is gemakkelijk vanuit Walcheren, Zuid-Beveland of Schouwen-Duiveland te bereiken. Je vindt er bijzondere natuur, inlagen, schone stranden, authentieke dorpen, goede fietspaden, rust, ruimte en heel veel watersport mogelijkheden.