Foto´s van Coldenhove 6 LT Luxe


Omschrijving van Coldenhove 6 LT Luxe

Woonruimte: 90 m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Slaapplaatsen: 6

Rolstoeltoegankelijke 6 persoons bungalow

Deze zespersoons extra toegankelijke bungalow met privé sauna en zonnehemel heeft een oppervlakte van ca. 90 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De drempels in de bungalow zijn max 2 cm hoog en voor de entree is een oprijplank beschikbaar. In de woonkamer kan een draaicirkel van 150 cm gemaakt worden. In de slaap-, en badkamer kan een draaicirkel van 120 cm gemaakt worden. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. Er is een open keuken met diverse apparatuur.

Er zijn drie slaapkamers waarvan een op de begane grond met ruimte voor een hoog-/laagbed. De slaapkamers hebben standaard twee eenpersoons boxspringbedden, voorzien van dekbedden. De bedden zijn bij aankoomst opgemaakt. Er is een badkamer met aanpassingen (zie toegankelijkheidslijst) op de begane grond en een tweede badkamer op de verdieping. 

Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals bungalows voor gasten met astma of COPD (geen open haard) en mindervaliden. Wanneer u dit wilt, meld dat dan a.u.b. bij uw reserveringsaavraag. 


Ligging van Coldenhove 6 LT Luxe


Zoover score van Coldenhove 6 LT Luxe

Omgeving
Coldenhove in Eerbeek is een uitstekend vertrekpunt om de Veluwe te ontdekken. Ga vanaf het bungalowpark met de boswachter mee voor een ontspannende wandeling door de uitgestrekte bossen of geniet van de rust bij de watervallen in Loenen. Wilt u meer avontuur? Maak dan een ritje van Apeldoorn naar Dieren in de stoomtrein of koel lekker af in het nabijgelegen openluchtzwembad.