Foto´s van Coldenhove 8 LT1 Luxe


Omschrijving van Coldenhove 8 LT1 Luxe

Woonruimte: 105 m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Slaapplaatsen: 8

Rolstoeltoegankelijke 8 persoons vakantiewoning

Deze achtpersoons extra toegankelijke bungalow heeft een oppervlakte van ca. 105m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De drempels in de bungalow zijn max 2 cm hoog en voor de entree is een oprijplank beschikbaar. In de woonkamer kan een draaicirkel van 200 cm gemaakt worden. In de slaap-, en badkamer kan een draaicirkel van 120 cm gemaakt worden. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. Er is een open keuken met diverse apparatuur.d

Er zijn vier slaapkamers waarvan één op de begane grond met ruimte voor een hoog-/laagbed. Alle kamers hebben standaard twee eenpersoons boxspringbedden, voorzien van dekbedden. De bedden zijn bij aankoomst opgemaakt. Er is een badkamer met aanpassingen (zie toegankelijkheidslijst) op de begane grond en een tweede badkamer met douche en dubbele wastafel op de verdieping. Verder beschikt de bungalow over een privé-sauna en een zonnehemel.

Er zijn op het park een rook- en huisdiervrije bungalows, evenals bungalows voor gasten met astma of COPD (geen open haard) en mindervaliden. Wanneer u dit wilt, meld dat dan a.u.b. bij uw reserveringsaavraag. 


Ligging van Coldenhove 8 LT1 Luxe


Zoover score van Coldenhove 8 LT1 Luxe

Omgeving
Coldenhove in Eerbeek is een uitstekend vertrekpunt om de Veluwe te ontdekken. Ga vanaf het bungalowpark met de boswachter mee voor een ontspannende wandeling door de uitgestrekte bossen of geniet van de rust bij de watervallen in Loenen. Wilt u meer avontuur? Maak dan een ritje van Apeldoorn naar Dieren in de stoomtrein of koel lekker af in het nabijgelegen openluchtzwembad.