Foto´s van Beach Resort Ooghduyne 6 CT C


Omschrijving van Beach Resort Ooghduyne 6 CT C

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Slaapplaatsen: 6

Deze zespersoons extra toegankelijke bungalow heeft een oppervlakte van ca. 110 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De drempels in de bungalow zijn max 2 cm hoog en voor de entree is een oprijplank beschikbaar. In de woon-, slaap- en badkamer kan een draaicirkel van 150 cm gemaakt worden.

De woonkamer heeft een zit- en eethoek, de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. Er is een open keuken met diverse apparatuur. Er is een traphekje en er zijn kindveilige stopcontacten aanwezig. Er zijn drie slaapkamers waarvan één slaapkamer op de begane grond met een hoog-/laagbed en een vaste tillift aan het plafond. Op de verdieping zijn twee slaapkamers met ieder twee éénpersoons boxspringbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden.   

Er is een badkamer met aanpassingen (zie toegankelijkheidslijst) op de begane grond. Op de verdieping is een badkamer met douche, wastafel en toilet.

De receptie, het zwembad en restaurant zijn rolstoeltoegankelijk. Door de duinen loopt een verhard pad naar het strand. 


Ligging van Beach Resort Ooghduyne 6 CT C


Zoover score van Beach Resort Ooghduyne 6 CT C

Omgeving
In het voorjaar is de omgeving rond Beach Resort Ooghduyne vrolijk gekleurd door de bloembollenvelden. Wandel door het noordelijkste puntje van Noord-Holland en pluk onderweg uw tulpen in de Tulpenpluktuin Tulpen & Zo. Ook in de andere jaargetijden is er genoeg te doen rond het bungalowpark in Julianadorp aan Zee zoals lekker watersporten op de Noordzee of een bezoek brengen aan één van de vele musea. Een oer-Hollands dagje naar Hoorn, Medemblik en Enkhuizen of Texel behoort ook tot de mogelijkheden.