Foto´s van Vakantiehuis Knabbel en Babbel


Omschrijving van Vakantiehuis Knabbel en Babbel

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 10
Badkamers: 2
Slaapplaatsen: 16

Knabbel en Babbel zijn twee identieke luxe bungalows, gechikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Beide bungalows zijn geschikt voor acht personen. Door het koppelen van de woonkamers kunnen de woningen worden vergroot tot een zestienpersoons bungalow. Elke bungalow heeft op de begane grond  twee slaapkamers met elk twee hoog-laagbedden, een aangepaste douche, aparte toiletruimte en een ruime woonkamer. Op de verdieping zijn nog drie slaapkamers en een tweede douche en toilet. 

De keuken beschikt over een magnetron, een vaatwasser en een wasmachine en droger. Via de tuindeuren komt u op het ruime terras.


Ligging van Vakantiehuis Knabbel en Babbel


Zoover score van Vakantiehuis Knabbel en Babbel

Omgeving
De Kleine Belties ligt midden in het Overijsselse Vechtdal, tussen de prachtige bossen. Rivier de Vecht ligt op geringe afstand van het park. Zo kunt u vanaf het park een mooie fiets- of wandelroute maken. Bij de mooie zandvlakte in Rheeze bent u in 10 minuten. In de stad Hardenberg is het gezellig winkelen. Met de fiets bent u er in 10 minuten. U vindt er zowel de grotere supermarkten als de knusse winkeltjes. Alles is aanwezig voor een gezellige dag. 

Op het park zijn fietsen te huur. U kunt kiezen uit:  

  • Dames/herenfiets
  • Kinderfiets
  • kinderzitjes