Foto´s van Zorgchalet De Kleine Belties


Omschrijving van Zorgchalet De Kleine Belties

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Slaapplaatsen: 10

Dit zorgchalet is een combinatie van een vierpersoons chalet met aanpassingen en een zespersoons chalet zonder aanpassingen, die tegenover elkaar staan maar samen gehuurd kunnen worden. Het aangepaste vierpersoons chalet heeft twee slaapkamers op de begane grond, waarvan een slaapkamer met een hoog-laagbed en een eenpersoonsbed. Daarnaast is er een slaapkamer met een stapelbed. Er is een aangepaste badkamer en een aangepaste keuken aanwezig. Het chalet heeft brede deuren.

Ook is er een wasmachine, een wasdroger, een vaatwasser, magnetron en een overdekt terras aanwezig. Het 6 persoons chalet is niet aangepast en heeft 3 slaapkamers.


Ligging van Zorgchalet De Kleine Belties


Zoover score van Zorgchalet De Kleine Belties

Omgeving
De Kleine Belties ligt midden in het Overijsselse Vechtdal, tussen de prachtige bossen. Rivier de Vecht ligt op geringe afstand van het park. Zo kunt u vanaf het park een mooie fiets- of wandelroute maken. Bij de mooie zandvlakte in Rheeze bent u in 10 minuten. In de stad Hardenberg is het gezellig winkelen. Met de fiets bent u er in 10 minuten. U vindt er zowel de grotere supermarkten als de knusse winkeltjes. Alles is aanwezig voor een gezellige dag. 

Op het park zijn fietsen te huur. U kunt kiezen uit:  

  • Dames/herenfiets
  • Kinderfiets
  • kinderzitjes