Foto´s van B en B Altijd Genieten


Omschrijving van B en B Altijd Genieten

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Slaapplaatsen: 4

2 tot 4 persoons kamer in volledig aangepaste B&B is door de perfecte integratie van faciliteiten voor iedereen toegankelijk. De Molentjesbrugkamer is gelegen op de begane grond. Dit is een ruime, stijlvol ingerichte kamer waar maximaal vier gasten kunnen verblijven. De kamer is voorzien van twee aangepaste bedden die tot een tweepersoonsbed kunnen worden omgevormd. De badkamer is voorzien van toilet en inrijdouche, daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig die aan uw behoefte kunnen worden aangepast.

Een privé keuken geeft vrijheid en creëert het “thuis” gevoel. Met een ligging net buiten het dorp is het inkopen doen een haalbare uitstap. De kamer is  voorzien van kluis, TV, wifi, koelkast en haardroger. ’s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt aan een sfeervolle tafel. De woon- en leefveranda biedt uitzicht op de mooi verzorgde tuin. De perfecte omgeving om volledig te ontspannen. Bij zonnig weer is er natuurlijk de mogelijkheid om buiten te ontbijten. Gebruik van wifi en een TV is mogelijk. Voor de elektrische fietsen is er een laadpunt beschikbaar.

De Molentjesbrugkamer kan worden samengevoegd met de Jaxssensbrug kamer. U beschikt dan over zes slaapplekken. Een stevige klapdeur doet dienst als afscheiding. Wanneer u dit wilt, kunt u dit aanvragen bij uw reservingsaanvraag of ons mailen via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen op 06-57295252. 

De kamers worden verhuurd met ontbijt. De woon- en leefveranda doet dienst als ontbijtruimte.
Assistentiehonden zijn altijd toegestaan. Rustige honden zijn toegestaan mits vermeld bij de reservering. 
Check- in: tussen 16.00 en 20.00 uur, Check- out: voor 10.30 uur.

 


Ligging van B en B Altijd Genieten


Zoover score van B en B Altijd Genieten

Omgeving
Op elke kamer ligt een informatiemap met informatie over Moerkerke en omstreken. Alle wandel- en fietsroutes, eetgelegenheden, … zijn toegankelijk voor gasten met een beperking. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot paardrijden en Damme Golf is op wandel- en fietsafstand van de B&B.

Wanneer u fietsen of vespa’s wilt reserveren kan uw gastvrouw of de toeristische dienst Damme dit voor u regelen. Wij horen dit graag tijdig.