Foto´s van Groepsacc. Duinzicht 20 P


Omschrijving van Groepsacc. Duinzicht 20 P

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 7
Badkamers: 3
Slaapplaatsen: 20

Deze 20 persoons accommodatie heeft uitstekende faciliteiten, is ruim van opzet en vooral rolstoelvriendelijk. Ook voor mensen die minder goed ter been zijn of groepen met ouderen, is Groepsaccommodatie Duinzicht geschikt. De ccommodatie ligt net buiten het dorp, vlakbij de vuurtoren.  

Groepsaccommodatie Duinzicht is gelegen in het gezellige Zeeuwse dorpje Westkapelle. Of u nu met een kleine- of grote groep wilt genieten van bijvoorbeeld een vrienden- of familieweekend, u kunt terecht bij Groepsaccommodatie Duinzicht. De accommodatie is opgedeeld in drie mooie verblijven, variërend van respectievelijk 18, 20 of 23 personen. 

 


Ligging van Groepsacc. Duinzicht 20 P


Zoover score van Groepsacc. Duinzicht 20 P

De Omgeving
Deze locatie ligt op één kilometer van het strand en de zee met gezellige strandpaviljoens en in de buurt van gezellige dorpen en steden als Middelburg en Vlissingen. De mooie natuur leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten. Domburg ligt naast Westkapelle en en is een zeer geschikte watersportlocatie. U kunt hier lekker naar het strand, het zwembad, vissen of naar een krekengebied of het bos.