Foto´s van Rabbit Hill Gehoorvilla 6 CSH


Omschrijving van Rabbit Hill Gehoorvilla 6 CSH

Woonruimte: 65 m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Slaapplaatsen: 6

Aangepaste zespersoons vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking. Deze speciale bungalow voor slechthorenden is voorzien van een aantal slimme aanpassingen, maar ook met extra functionele en leuke elementen. Zo is er een ringleiding voor weergave van radio-, dvd- en tv-geluid. De rookmelder is gekoppeld aan een wek- en waarschuwingssysteem. Dit systeem zorgt voor alarmering via intense lichtsignalen en een trilsignaal onder de matras. De wekker werkt ook op deze manier. 

De bungalow voor slechthorenden heeft als extraatje een Wii-spelcomputer, die ook via de ringleiding kan worden aangesloten en waarvan het geluid wordt versterkt. Zo wordt uw verblijf nóg leuker! Laat u uitdagen door de kids en geniet samen van een onbezorgde vakantie.

Deze vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking is ontworpen in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS). Voor uw gemak en comfort ingericht. Ontdek de Gehoorvillaop Rabbit Hill en geniet van een vakantie op de Veluwe. Rookmelder gekoppeld aan wek- en waarschuwingssysteem met alarmering via intense licht- en trilsignalen. 

De balie van de parkreceptie is voorzien van een ringleiding, waarmee via de T-stand van het gehoorapparaat een gesprek met de receptionist(e) goed gevolgd kan worden


Ligging van Rabbit Hill Gehoorvilla 6 CSH


Zoover score van Rabbit Hill Gehoorvilla 6 CSH

De Omgeving
De omgeving het park Rabbit Hill is bij uitstek geschikt om volop te genieten. Of u nu houdt van fietsen of wandelen, kilometers prachtige natuur wachten op u. Na een actieve dag strijkt u neer op het park, waar u heerlijk tot rust komt.

Enkele suggesties:

  • Julianatoren
  • Apenheul
  • Paleis 'T Loo
  • Het Nationale Park De Hoge Veluwe
  • Burgers Zoo