Foto┬┤s van Camping Klosterneuburg


Omschrijving van Camping Klosterneuburg

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: 6

Een paar kilometer van Wenen vindt u Donaupark Camping Klosterneuburg aan de Donau. Deze camping is de ideale uitgangsbasis voor uitstapjes naar de romantische hoofdstad van Oostenrijk en de halte van het openbaar vervoer ligt aan de camping. Niet alleen Wenen is de moeite waard om te bezichtigen, maar vooral het stadje Klosterneuburg is bijzonder. Bezoek er het indrukwekkende Augustiner-Chorherrenstift uit het begin van de 12e eeuw, met een grote imponerende wijnbouwtraditie sinds 900. 

Op de camping in Niederösterreich vindt u alles wat u nodig heeft, zoals een restaurant met Oostenrijkse en internationale gerechten en afhaalservice. Daarnaast is er een supermarkt voor als u zin heeft om zelf te koken. Voor de kinderen is er een grote speelplaats, tafeltennistafel en trampoline. Het moderne sanitairgebouw is voorzien van sanitair met een contactloos systeem. Donaupark Camping Klosterneuburg biedt niet alleen ruime kampeerplaatsen maar u kunt ook een mobile home huren met een oppervlakte van ca. 32 m² .


Ligging van Camping Klosterneuburg


Zoover score van Camping Klosterneuburg

In de buurt van de camping ligt een zwembad, golfbaan en BMX-baan en natuurlijk de ‘Donauradweg’ waarlangs u in 30 minuten in het centrum van Wenen bent.

Ontdek de omgeving en de wijngaarden van Klosterneuburg per fiets of te voet. Ook zijn er de mogelijkheden voor fietstochten vanaf de camping of kunt u een boottocht over de Donau maken.