Foto´s van Balatontourist Camping en Bungalows Park


Omschrijving van Balatontourist Camping en Bungalows Park

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: 6

Balatontourist Camping & Bungalows Park is een driesterrencamping aan het bekende Balatonmeer in Hogarije. Het is misschien wel de leukste, meest sfeervolle camping aan het Balatonmeer Dit  idyllisch deel van Hongarije met het grootste meer van West- en Midden-Europa is niet voor niets zo populaier. Camping Balatontourist is een echte natuurcamping, een parkachtig terrein verscholen in het groen en direct aan het Balatonmeer. Er is een kleine, natuurlijke haven voor bootjes. De oever loopt zo langzaam af, dat het water zelfs op 200 meter van de kant nog geen meter diep is. Ideaal dus voor gezinnen met kleine kinderen en mensen die niet zo goed kunnen zwemmen.


Ligging van Balatontourist Camping en Bungalows Park


Zoover score van Balatontourist Camping en Bungalows Park

De omgeving is prachtig. Hier raak je niet snel uitgekeken. Het stadje Vonyarcvashegy is een schilderachtig klein plaatsje, op maar 10 minuten van het middeleeuwse Keszthely, de 'hoofdstad van het Balatonmeer'. Deze prachtige stad met zijn barokke paleizen, kleine straatjes en mooie parken is echt een dagtochtje waard. 

Overal rond het meer liggen fijne paden om te wandelen, fietsen of te skaten. Zo is er de 200 km lange fietsroute de Balatoni-Körút rond het meer. In de meeste treinen en op de meeste boten kun je de fiets voor een klein bedrag meenemen! In dit deel van Hongarije wemelt het van de kuuroorden en gezondheidscentra. Het water van het meer is heel schoon en bevat veel mineralen.