Logo
038-2223372
Tweepersoons studio L\'Accolade
Bord entree
Het vakantiepark
Studiointerieur
Recreatiezaal
Genieten op L-Accolade
Sport, spel en zwemmen
Zwembad
Samen in het zwembad
Rolstoelschommel
Speeltuin
Lekker in het zwembad
Vijver
Strandrolstoelen
Wandelen naar het strand
Genieten aan zee
Op en top genieten
Bezoek het Chateau d-Oleron
De stad
Op de fiets
Op de rolstoelfiets
Paardrijden
Plage Domino
Recreanten haven
Vissersboten
Fort Boyard
Vliegen
Weekend gastronomique
Aquarium La Rochelle

Aangepast vakantiehuis in het buitenland - Tweepersoons studio L\'Accolade

De negen studio's van L'Accolade zijn elk geschikt voor twee personen. De studio's bevinden zich op het benedengedeelte, dichtbij het zwembad en het terras. De meeste studio's  zijn rolstoelvriendelijk. Elke studio heeft een slaapkamer van ca. 30 m2. Daarin staan 2 éénpersoonsbedden, is opbergruimte voor kleding en -als u wilt een tafel en stoel. Elke studio heeft een privé-badkamer met een douche, een toilet met opklapbare beugels en een wastafel met hendelmengkraan. Voor de studio's is een terras, waar u een buitentafel, stoelen en een parasol tot uw beschikking heeft om lekker te ontspannen of te eten. Bij een verblijf van twee weken krijt u 10% korting over de tweede week. Bij een verblijf van drie of vier weken krijgt u 25% korting over de derde en vierde week. 

Onze studio's kunt u per dag huren, en zijn ook zeer geschikt voor groepen. De studio’s worden regelmatig afgehuurd in combinatie met de recreatiezaal. Deze recreatiezaal ligt dichtbij de keuken van L'Accolade. Ernaast een gedeeltelijk overdekt groot terras met open haard. Onze recreatiezaal is 60 m2 groot en is zeer geschikt voor groepsactiviteiten. U  kunt er met een groep van 20 personen aan tafel vergaderen, of de ruimte gebruiken voor zang- of dansactiviteiten. Deze zaal is alleen af te huren in het voor- of naseizoen.

Vakantiepark L'Accolade is gelegen op een zonnig eiland aan de Franse westkust, op 600 meter van de oceaan. Hier kunnen kinderen en volwassenen met een lichamelijke of meervoudige beperking, samen met hun partner, familie of vrienden genieten van een onbezorgde vakantie. Alle assistentie, hulpmiddelen en aanpassingen die nodig zijn om optimaal te kunnen genieten, zijn op L’Accolade standaard aanwezig. Zo wordt ontspannen vakantie vieren wel heel eenvoudig, zeker omdat u zelf de regie houdt over welke hulp al dan niet wanneer nodig is. 
 
L’Accolade ligt in een prachtig duingebied. Het terrein van 1,6 ha. groot en is verdeeld in een boven- en benedengedeelte, met elkaar verbonden via een weg en een lift. De paden zijn verhard en over het gehele terrein zorgen prachtige oude bomen en een weelderige bloemenzee voor een ontspannen omgeving. Verspreid over het terrein staan verschillende accommodaties, die allemaal rolstoeltoegankelijk zijn en aangepast voor mensen met beperkingen. 

Veel hulpmiddelen te leen of te huur
Vakantiepark L'Accolade beschikt over een groot aantal hulpmiddelen die te huur of leen zijn. Denk aan: rolstoelen, scootmobielen (te huur), diverse tilliften (neem uw eigen tilmat mee), doucherolstoelen en douchebrancards, aangepaste toiletten, hoog-laagbedden (met aangepaste zijhekken en/of incontinentiehoezen), anti-decubitus matrassen, aangepaste strandrolstoel en kinderboxen, kinderbedden en kinderdouchestoelenen aangepaste fietsen zoals onze zeer geliefde rolstoelfiets. De meeste hulpmiddelen staan gratis tot uw beschikking. Bij uw reservering kunt u aangeven van welke hulpmiddelen u gebruik wilt maken.

Wilt u deze accommodatie voor twee of meer weken boeken? 

  • bij een boeking van twee weken krijgt u 10% korting op de tweede week;
  • bij een boeking van drie of vier weken krijg u 25% korting op de derde en vierde week. 

Wanneer u hier gebruik van wilt maken, laat ons dat dan weten via het vragen/opmerkingen venster in het aanvraagformulier. Wij berekenen graag uw korting! Nadat u zelf de (normale) prijs heeft berekend, kunt u een reserveringsaavraag doen. Het doen van een aanvraag / prijsopgave is altijd vrijblijvend!

Ons vakantiepark is via giften en sponsoring tot stand gekomen en draait voor het grootste gedeelte op vrijwilligers. Het park is eigendom van de Nederlandse stichting L’Accolade; de meeste gasten op het park zijn Nederlands en daarmee de voertaal ook.

 

 

 

Reviews over Tweepersoons studio L\'Accolade

In de omgeving van Tweepersoons studio L\'Accolade

De faciliteiten van Tweepersoons studio L\'Accolade

Bereikbaarheid

Entree / receptie

Invalidetoilet

Naar de verdieping

Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)

Ontbijt / lunch en dinerruimtes

Vakantiewoning / accommodatie

De kamer(s)

Badkamer / toiletruimte

Voorzieningen keuken

Overig

Hulpmiddelen

Nooduitgangen

Camping

Sanitair op camping

Overige voorzieningen

Zoekfilter / wensen

Voor blinden en/of slechtzienden

Verhuurder gegevens

Aangepast vakantiehuis in het buitenland
Marsweg, 55
8013 PE
ZWOLLE

Telefoonnummer: 038-2223372

Contactformulier

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Ligging van Tweepersoons studio L\'Accolade

Video van Tweepersoons studio L\'Accolade

Reserveren

×

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Tweepersoons studio L\'Accolade