Logo
038-2223372
Bungalow 4 P L\'Accolade
Bord entree
De Bungalow
Plattegrond bungalow
Woonkeuken met onderrijdbaar aanrecht
Sourire zithoek
La Sourire
Slaapkamer met hoog-laag bed
Het vakantiepark
Douche stretcher
Sport, spel en zwemmen
Zwembad
Speeltuin
Vijver
Wandelen naar het strand
Strandrolstoelen
Op en top genieten
Genieten aan zee
Het eiland Oleron
Vissershaven
Oleron
Plage Domino
Vliegen
Oesters eten
Weekend gastronomique
Op de rolstoelfiets
Paardrijden
Fort Boyard
Aquarium La Rochelle

Aangepast vakantiehuis in het buitenland - Bungalow 4 P L\'Accolade

De vierpersoons bungalow op vakantieparc L'Accolade heeft twee slaapkamers, elk voor twee personen. De bungalow (en het hele vakantiepark) is zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. In één slaapkamer staan standaard één of twee hoog-laag bedden. Er zijn vijf vierpersoons bungalows en drie achtpersoons bungalows verspreid over het lommerrijke terrein van L'Accolade. Alle bungalows zijn ruim van opzet en volledig ingericht en aangepast. Elke bungalow heeft een elektrisch systeem om de voordeur mee te openen en lichtknoppen/stopcontacten die bereikbaar zijn vanuit de rolstoel. Uiteraard zijn alle deuropeningen drempelvrij en breed genoeg voor rolstoelen en hulpmiddelen. 

Elke bungalow heeft een ingerichte keuken en een ruime badkamer met inloopdouche, wc met opklapbeugels en een onderrijdbare wastafel. De badkamer is ruim genoeg voor een douchestretcher en rolstoel. Vanuit de woonkamer is er een brede schuifpui naar het privéterras. Alle bungalows zijn omringd door tuin en/of bos en hebben één eigen parkeerplaats. Er zijn wat individuele verschillen tussen de bungalows: er is een 4p bungalow met een verstelbare hoog-laag keuken en een 4p bungalow met een onderrijdbare keuken. 

Vakantiepark L'Accolade is gelegen op een zonnig eiland aan de Franse westkust, op 600 meter van de oceaan. Hier kunnen kinderen en volwassenen met een lichamelijke of meervoudige beperking, samen met hun partner, familie of vrienden genieten van een onbezorgde vakantie. Alle assistentie, hulpmiddelen en aanpassingen die nodig zijn om optimaal te kunnen genieten, zijn op L’Accolade standaard aanwezig. Zo wordt ontspannen vakantie vieren wel heel eenvoudig, zeker omdat u zelf de regie houdt over welke hulp al dan niet wanneer nodig is. 
 
Vakantiepark L’Accolade ligt in een prachtig duingebied. Het terrein van 1,6 ha. groot en is verdeeld in een boven- en benedengedeelte, met elkaar verbonden via een weg en een lift. De paden zijn verhard en over het gehele terrein zorgen prachtige oude bomen en een weelderige bloemenzee voor een ontspannen omgeving. Verspreid over het terrein staan verschillende accommodaties, die allemaal rolstoeltoegankelijk zijn en aangepast voor mensen met beperkingen. 

Veel hulpmiddelen te leen of te huur
Vakantiepark L'Accolade beschikt over een groot aantal hulpmiddelen die te huur of leen zijn. Denk aan: rolstoelen, scootmobielen (te huur), diverse tilliften (neem uw eigen tilmat mee), doucherolstoelen en douchebrancards, aangepaste toiletten, hoog-laagbedden (met aangepaste zijhekken en/of incontinentiehoezen), anti-decubitus matrassen, aangepaste strandrolstoel en kinderboxen, kinderbedden en kinderdouchestoelenen aangepaste fietsen zoals onze zeer geliefde rolstoelfiets. De meeste hulpmiddelen staan gratis tot uw beschikking. Bij uw reservering kunt u aangeven van welke hulpmiddelen u gebruik wilt maken.

Ons vakantiepark is via giften en sponsoring tot stand gekomen en draait voor het grootste gedeelte op vrijwilligers. Het park is eigendom van de Nederlandse stichting L’Accolade; de meeste gasten op het park zijn Nederlands en daarmee de voertaal ook. 

Reviews over Bungalow 4 P L\'Accolade

In de omgeving van Bungalow 4 P L\'Accolade

De faciliteiten van Bungalow 4 P L\'Accolade

Bereikbaarheid

Entree / receptie

Invalidetoilet

Naar de verdieping

Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)

Ontbijt / lunch en dinerruimtes

Vakantiewoning / accommodatie

De kamer(s)

Badkamer / toiletruimte

Voorzieningen keuken

Overig

Hulpmiddelen

Nooduitgangen

Camping

Sanitair op camping

Overige voorzieningen

Zoekfilter / wensen

Voor blinden en/of slechtzienden

Verhuurder gegevens

Aangepast vakantiehuis in het buitenland
Marsweg, 55
8013 PE
ZWOLLE

Telefoonnummer: 038-2223372

Contactformulier

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Ligging van Bungalow 4 P L\'Accolade

Video van Bungalow 4 P L\'Accolade

Reserveren

×

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Bungalow 4 P L\'Accolade