Logo
038-2223372
Camping Château Le Verdoyer
Camping
Even een drankje
Luchtfoto
Als ze me missen...
Animatieteam aanwezig
Camping
Golven
Het Château
Ontspannen
Sanitairgebouw
Zwembadlift voor rolstoelgebruikers

Aangepast vakantiehuis in het buitenland - Camping Château Le Verdoyer

De zeer verzorgde viersterren kasteelcamping Château Le Verdoyer ligt in het charmante dorpje Champs-Romain in het zuiden van Parc Naturel Régional Périgord-Limousin, op de grens van Dordogne, Limousin en Charente. Deze gezellige familiecamping ligt gedeeltelijk in het bos. Deze camping heeft in het sanitairgebouw een aparte rolstoeltoegankelijke sanitaire ruimte (2,15 x 2,15m) met neerklapbaar douchestoeltje. Er zijn speciale kampeerpekken voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook het restaurant en de winkel zijn toegankelijk voor een rolstoel. Het zwembad is voorzien van een takellift. 

De camping heeft een complex met drie zwembaden voorzien van een grote waterglijbaan, zonneterras, jacuzzi en een verkooppunt van koele drankjes en ijs.  Er is ook een verwarmd binnenbad. Daarnaast is er nog een visvijver en zwemven aan de rand van de camping. De camping biedt veel mogelijkheden om actief zezig te zijn: zwemmen, voetballen, jeu-de-boulen, tafeltennissen en vissen.

Het restaurant in de heerlijke ambiance van een kasteelruimte van Château Le Verdoyer, biedt een rijke kaart met regionale specialiteiten uit de Périgord Vert. Op zachte zomeravonden is het mogelijk deze heerlijke maaltijden op het terras te nuttigen, met uitzicht op de oevers van het meer. De avonden worden regelmatig opgeleukt met allerlei voorstellingen.  Op Château Le Verdoyer worden met name kinderen getrakteerd op fantastische activiteiten. Er is een speelhal, trampoline, veel water, thema-activiteiten en een kidskantine. Voor de terugreis heeft de camping alvast een reisboek voor kinderen samengesteld…

Wilt u een compleet ingerichte accommodatie huren, dat kan ook. Klik op 'prijzen en beschikbaarheid' voor de mogelijkheden. Ook vindt u hier een link naar de voorzieningen op de camping. Des gewenst bellen wij voor u met de camping met vragen over de toegankelijkheid van deze accommodaties.

Foto´s van Camping Château Le Verdoyer

Reviews over Camping Château Le Verdoyer

In de omgeving van Camping Château Le Verdoyer

De faciliteiten van Camping Château Le Verdoyer

Bereikbaarheid

Entree / receptie

Invalidetoilet

Naar de verdieping

Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)

Ontbijt / lunch en dinerruimtes

Vakantiewoning / accommodatie

De kamer(s)

Badkamer / toiletruimte

Voorzieningen keuken

Overig

Hulpmiddelen

Nooduitgangen

Camping

Sanitair op camping

Overige voorzieningen

Zoekfilter / wensen

Voor blinden en/of slechtzienden

Verhuurder gegevens

Aangepast vakantiehuis in het buitenland
Marsweg, 55
8013 PE
ZWOLLE

Telefoonnummer: 038-2223372

Contactformulier

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Ligging van Camping Château Le Verdoyer

Video van Camping Château Le Verdoyer

Reserveren

×

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Camping Château Le Verdoyer