Logo
038-2223372
Camping Aux Rives du Soleil
De camping
Animatieteam aanwezig
Als ze me missen...
Flinke jongens
Kanoën
Luchtfoto
Sanitairgebouw
Sanitairgebouw
Sanitairgebouw
Speelvoorzieningen

Aangepast vakantiehuis in het buitenland - Camping Aux Rives du Soleil

Driesterrencamping Aux Rives du Soleil is een nette en gemoedelijke familiecamping pal aan de brede rivier de Saône, net boven de stad Mâcon. Deze rolstoeltoegankelijke camping heeft in het sanitairgebouw een aparte rolstoeltoegankelijke sanitairunit met opklapbaar zouchezitje. Het restaurant is toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking en senioren. Aux Rives du Soleil is een rustige camping in een groene omgeving. U heeft voldoende privacy want de kampeerplaatsen op dit vlakke terrein worden gescheiden door hagen. De camping ligt in een gebied met heuvels en wijngaarden op de grens van Rhône-Alpes en Bourgogne (de rivier is de grens tussen de twee regio’s). In deze landelijke streek vindt u weinig grote steden, maar veel typsich Franse dorpjes en plaatsjes. 

De eigenaren van camping Aux Rives du Soleil zullen er alles aan doen om het u zo veel mogelijk naar de zin te maken. Het is hier ’s avonds heerlijk rustig; op deze camping worden geen disco’s of muziekavonden georganiseerd. Wel is er de sfeervolle haardkamer, een ruimte met een open haard in een authentiek, meer dan driehonderd jaar oud gebouw! In de maanden mei, juni en september kun je er lekker een drankje drinken voor de open haard of genieten van een diner. In de maanden juli en augustus zijn er wel eens thema-avonden, zoals wijnproeverijen.

Als vissen uw hobby is, dan komt u hier goed aan uw trekken, want in der rivier de Saône zit voldoende vis! Lekker dobberen op de rivier in een (opblaas)bootje, een kano of fiets huren op de camping of zonnen op de ligweide, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Er is een zwembad, een speelveld met speeltoestellen en een apart, veilig omheind peuterbad. Nieuw op de camping zijn een snackwagen en een springkussen.

Wilt u een compleet ingerichte accommodatie huren, dat kan ook. Klik op 'prijzen en beschikbaarheid' voor de mogelijkheden. Ook vindt u hier een link naar de voorzieningen op de camping. Des gewenst bellen wij voor u met de camping voor de toegankelijkheid van deze accommodaties.

Foto´s van Camping Aux Rives du Soleil

Reviews over Camping Aux Rives du Soleil

In de omgeving van Camping Aux Rives du Soleil

De faciliteiten van Camping Aux Rives du Soleil

Bereikbaarheid

Entree / receptie

Invalidetoilet

Naar de verdieping

Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)

Ontbijt / lunch en dinerruimtes

Vakantiewoning / accommodatie

De kamer(s)

Badkamer / toiletruimte

Voorzieningen keuken

Overig

Hulpmiddelen

Nooduitgangen

Camping

Sanitair op camping

Overige voorzieningen

Zoekfilter / wensen

Voor blinden en/of slechtzienden

Verhuurder gegevens

Aangepast vakantiehuis in het buitenland
Marsweg, 55
8013 PE
ZWOLLE

Telefoonnummer: 038-2223372

Contactformulier

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Ligging van Camping Aux Rives du Soleil

Video van Camping Aux Rives du Soleil

Reserveren

×

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Camping Aux Rives du Soleil