Logo
038-2223372
Camping Tahiti
Het zwembad
Kampeerplek
Aan het strand
Animatieteam aanwezig
Even een drankje
Restaurant
Speelvoorzieningen
Spinning
SunLodges
SunLodges

Aangepast vakantiehuis in het buitenland - Camping Tahiti

Tahiti Village is een Italiaanse topcamping. Deze camping heeft alles voor een geweldige vakantie!

Op 800 meter afstand ligt de Adriatische Zee. U hoeft deze afstand echter niet steeds te lopen, want er staat een treintje voor u klaar die pendelt tussen de camping en het zandstrand. De zee is ook voor kleine kinderen leuk omdat het strand er langzaam in afloopt. Zo wordt het niet snel te diep. 

De drie prachtige zwembaden op de camping mogen er zeker zijn! 
Naast een olympisch bad om heerlijk baantjes te trekken zijn er twee tropisch ogende baden beschikbaar. Deze zijn onder meer voorzien van watervallen, palmbomen, rotsen en verkwikkende baden. Rondom het zwembad kunt u op een ligstoel van de zon genieten. 

De zwembaden hebben verschillende openingsdata. Het olympisch bad is geopend vanaf 30 april, het Atoll Beach bad voor kinderen is vanaf 30 april geopend en de Therme beach baden openen op 23 mei. 

Een nieuw initiatief op de camping is ‘Tahiti is moving’. Dit betekent dat u tijdens uw vakantie het gevoel van vrijheid kunt ervaren terwijl u aan het sporten bent in de openlucht, midden in de natuur. Dit kan door fietsen, Nordic Walking, paardrijden, zeilen of fitness. 

Trek? Dan gaat u naar de Bar Disco-Pub voor een versnapering. In de strandbar 'Bar Bagno Tahiti' vinden regelmatig feestjes, wedstrijdjes en kinderspelletjes plaats. Het animatieteam zorgt in het hoogseizoen voor een dagvullend programma voor jong en oud. U kunt niet alleen genieten van activiteiten op de camping (zoals optredens en shows), maar Tahiti Village regelt bijvoorbeeld ook uitjes en excursies. In het luxe wellnessdorp 'Thermae Oasis' komt u helemaal tot uzelf. Dit mag u zeker niet overslaan als u op camping Tahiti Village verblijft! 

Naast deze voorzieningen vindt u op de camping ook een supermarkt met ruim assortiment, zelfbedieningsrestaurant, pizzeria, ijssalon, een fitnesscentrum en een kiosk met kranten en tabakswaar. 
U kunt op deze camping in een uiterst luxe en comfortabele SunLodge stacaravan verblijven!

Foto´s van Camping Tahiti

Reviews over Camping Tahiti

In de omgeving van Camping Tahiti

De faciliteiten van Camping Tahiti

Entree / receptie

De hellingbaan is voorzien van (een) leuning(en)
Glazen deuren zijn voorzien van een markering

De kamer(s)

Andere deuren op de kamer zijn > 85 cm breed

Verhuurder gegevens

Aangepast vakantiehuis in het buitenland
Marsweg, 55
8013 PE
ZWOLLE

Telefoonnummer: 038-2223372

Contactformulier

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Ligging van Camping Tahiti

Video van Camping Tahiti

Reserveren

×

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Camping Tahiti