Logo
038-2223372
Hotel De Brabantse Kluis
Het restaurant
Verse melk
De kloosterkerk
Koffie met gebak
De Landwinkel
Gerecht
Huifkartochten
Kluisridders arrangement
De badkamer

De Brabantse Kluis - Hotel De Brabantse Kluis

Een heerlijk hotel met aangepaste, rolstoeltoegankelijke kamer voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor rolstoelgebruikers is er een ruime draaicirkel aangehouden in de slaapkamer en badkamer. Ook beschikt de badkamer over een aangepast toilet met beugels, de wastafel is rolstoelvriendelijk, de spiegel is kantelbaar en de douche is ruim en goed toegankelijk. Een douchestoel wordt op verzoek graag ter beschikking gesteld.

De gastvrije herberg ligt in de schaduw van het statige Missieklooster Heilig Bloed; een levendige thuisbasis voor vele zusters. Op deze unieke plek verbouwden Christa en Geert Migchels de oude kloosterboerderij tot een sfeervolle herberg waar het zonder meer goed toeven is. Herberg de Brabantse Kluis ligt aan de rand van een prachtig cultuurlandschap waar het melkvee graast in sappige weides. Het hotel bruist van de activiteiten en is een inspirerende locatie voor vergaderingen en bedrijfsuitstapjes. De Brabantse Kluis, gelegen in het groene buitengebied van Aarle-Rixtel is een sfeervolle verrassing. Een plaats om culinair te genieten, heerlijk weg te dromen op het terras, een inkijkje te krijgen in het rijke Roomse leven of een kalfje te aaien.

Het hotel
Wat ooit het oude woonhuis van de kloosterboerderij was, is nu een sfeervol hotel met acht bijzonder comfortabele kamers. Hier valt u in slaap in de heerlijke bedden om ’s ochtend uitgerust te ontwaken van het geluid van de melkkoeien die voor een eerste keer gemolken worden. Alle acht kamers zijn bijzonder sfeervol en beschikken over Wifi en een flatscreen televisie. De kamers zijn ruim, zodat er altijd een kinderbed bijgeplaatst kan worden. De kamer ’t Laantje heeft speciale faciliteiten om ook gasten met een lichamelijke beperking van een heerlijk verblijf te laten genieten.

Ontbijt
‘s Morgens kunt u in het restaurant genieten van een heerlijk boeren ontbijt. Een mooi begin van de dag. Er staat een ontbijtbuffet met een keur aan streekproducten voor u klaar.

Foto´s van Hotel De Brabantse Kluis

Reviews over Hotel De Brabantse Kluis

In de omgeving van Hotel De Brabantse Kluis

De faciliteiten van Hotel De Brabantse Kluis

Bereikbaarheid

Entree / receptie

Invalidetoilet

Naar de verdieping

Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)

Ontbijt / lunch en dinerruimtes

Vakantiewoning / accommodatie

De kamer(s)

Badkamer / toiletruimte

Voorzieningen keuken

Overig

Hulpmiddelen

Nooduitgangen

Camping

Sanitair op camping

Overige voorzieningen

Zoekfilter / wensen

Voor blinden en/of slechtzienden

Verhuurder gegevens

De Brabantse Kluis
Kloosterdreef 8
5735 SJ
Aarle-Rixtel


Contactformulier

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Ligging van Hotel De Brabantse Kluis

Video van Hotel De Brabantse Kluis

Reserveren

×

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Hotel De Brabantse Kluis