Logo
038-2223372
Grand Hotel Opduin Texel
Mindervaliden kamer
Overzicht
Aangepaste badkamer
Douche met wegklapbare wanden
Toilet met beugels
Het goede leven
Binnenzwembad
Restaurant
Strandhuisjes
Uitzicht
Uitzicht

Grand hotel Opduin - Grand Hotel Opduin Texel

Grand Hotel Opduin is gelegen in de Koog, midden in Nationaal Park Duinen van Texel. In een bestaande suite zijn verschillende aanpassingen gedaan. Aan een zijde een elektrisch hoog/laag bed, in de badkamer een douchecel met wegklapbare deuren en handgrepen. De suites zijn ruimer en hebben een uitgebreid zitgedeelte met zowel een bank als een lees/werk/koffietafel. De kamer is met  koelkast, wifi, airco, grote tv en Nespresso van alle gemakken voorzien.

In de kamer is een hoog/laag bed aanwezig. Met een afstandsbediening kan het hoofd- en voeteneinde verhoogd worden. Op verzoek kan aan het bed een papegaai worden geplaatst. De deur naar de badkamer is extra breed en er zijn geen drempels, zodat een rolstoel hier makkelijk doorheen kan. In de douche kunnen de wanden helemaal open geschoven worden. Er is een handgreep en douchestoel aanwezig en ook hier zijn geen drempels voor eventuele rolstoelen. Naast het toilet hangt een handgreep en op verzoek plaatsen we graag een wc-brilverhoger

Dichtbij de kamer bevindt zich een lift zodat de kamer makkelijk te bereiken is. Het restaurant, de lobby en het terras zijn zonder drempels met de rolstoel bereikbaar. Op verzoek plaatsen we graag een houten helling over de trap, zodat ook het zwembad met de rolstoel te bereiken is. De bar en de schoonheidssalon zijn helaas niet rolstoelvriendelijk en alleen met een trap toegankelijk.

Hotel Opduin is ambassadeur van de Slow Food beweging en streeft ernaar zoveel mogelijk recht te doen aan de uitgangspunten: Authentiek, kleinschalig, duurzaam geproduceerd, regionaal, seizoensgebonden en transparant over de herkomst. In ons restaurant worden dan ook veel gerechten geserveerd van lokale Texelse producten. 

Thuiszorg: op verzoek verzorgt 'Omring Texel' hulp in uw hotelkamer. U kunt hiervoor contact met ze opnemen via 088-2068910 tussen 13:00 en 14:00 uur van maandag tot vrijdag.

Annuleringsvoorwaarden: U kunt tot 3 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Lees hier de volledige annuleringsvoorwaarden.

Extra’s:
Wifi. De kamer is voorzien van airconditioning. Er is een kluisje is aanwezig.
Grand Hotel Opduin heeft een ontbijtbuffet met een groot assortiment aan Texelse producten (dit is niet standaard ibegrepen, maar kan worden bijgeboekt). Ook 's avonds kunt u proeven van authentieke lokale ingrediënten in een van de twee sfeervolle restaurants. Voor complete ontspanning kunt u de Beauty & Wellness en sauna bezoeken of een duik nemen in het verwarmde zwembad.

Bijzonderheden:
Op verzoek kunnen wij in plaats van een tweepersoonsbed, twee eenpersoons boxspringbedden plaatsen.
Wilt u graag met het hele gezin in de suite overnachten? De slaapbank kan voor maximaal 2 kinderen worden opgemaakt.
De kamerprijs is exclusief het Texelse ontbijtbuffet. Het ontbijt kost 18,75 en kinderen eten mee voor 9,75 (van 3 tot 12 jaar).

Foto´s van Grand Hotel Opduin Texel

Reviews over Grand Hotel Opduin Texel

In de omgeving van Grand Hotel Opduin Texel

De faciliteiten van Grand Hotel Opduin Texel

Bereikbaarheid

Entree / receptie

Invalidetoilet

Naar de verdieping

Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)

Ontbijt / lunch en dinerruimtes

Vakantiewoning / accommodatie

De kamer(s)

Badkamer / toiletruimte

Voorzieningen keuken

Overig

Hulpmiddelen

Nooduitgangen

Camping

Sanitair op camping

Overige voorzieningen

Zoekfilter / wensen

Voor blinden en/of slechtzienden

Verhuurder gegevens

Grand hotel Opduin
Ruijslaan 22
1796AD
De Koog


Contactformulier

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Ligging van Grand Hotel Opduin Texel

Video van Grand Hotel Opduin Texel

Reserveren

×

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Grand Hotel Opduin Texel