Logo
038-2223372

Zoutkamer Salland - Zoutkamer Salland

De zoutkamer is een ruimte waarin een natuurlijk microklimaat uit de zoutmijnen wordt nagebootst. Het nabootsen van dit klimaat wordt gedaan met behulp van een speciaal ontworpen machine, namelijk een halogenerator. De halogenerator zorgt ervoor dat er 100% natuurlijk zout de kamer in wordt verspreid. De muren en de vloer van de kamer zijn tevens ook bedekt met zout. De concentratie van het zout wordt continue gemeten en op het gewenste niveau gehouden.

Hoe ziet een sessie eruit?

Een sessie in de zoutkamer duurt 50 minuten. In de zoutkamer is ruimte om te zitten en te relaxen. Er zijn verschillende soorten stoelen aanwezig waaruit u kan kiezen. De temperatuur in de zoutkamer is gemiddeld 21/22 graden Celsius. Er zijn plaids aanwezig in de zoutkamer indien u het koud krijgt.

Wat moet ik aan in de zoutkamer?

Tijdens een bezoek aan de zoutkamer is het aan te raden op gemakkelijke kleding te dragen. Om de hygiëne in de zoutkamer te waarborgen worden er schoenhoezen en haarnetjes aangereikt. Bij behandeling van huidaandoeningen is het aan te raden dat de te behandelen lichaamsdelen in open contact komen te staan met het zout. Het is mogelijk om een privé sessie te boeken.

Is de zoutkamer genezend?

De zoutkamer is geen geneesmiddel. De zoutkamer kan wel de klachten laten verminderen en hierdoor de kwaliteit van het leven verbeteren.

 
 

Zit ik met meerdere mensen tegelijk in de zoutkamer?

Ja, de kans dat u met meerdere mensen tegelijk in de zoutkamer zit is groot. Met hoeveel mensen u tegelijk in de kamer zit is afhankelijk van het aantal afspraken. U zult nooit met meer dan 6 mensen tegelijk in de zoutkamer zitten. Heeft u voorkeur om alleen in de zoutkamer te gaan dan is het mogelijk om een privé sessie te boeken.

Is zout slecht voor mijn gezondheid?

Te veel zout is inderdaad slecht voor onze gezondheid. In de zoutkamer inhaleert u slecht minimale hoeveelheden zout, waarbij u ver onder de gemiddelde richtlijnen blijft.

Hoe kan ik betalen?

Het is mogelijk om via PIN of contant te betalen.

Foto´s van Zoutkamer Salland

Reviews over Zoutkamer Salland

In de omgeving van Zoutkamer Salland

De faciliteiten van Zoutkamer Salland

Bereikbaarheid

Entree / receptie

Invalidetoilet

Naar de verdieping

Verkeersruimtes (gangen, ruimte voor de lift, etc.)

Ontbijt / lunch en dinerruimtes

Vakantiewoning / accommodatie

De kamer(s)

Badkamer / toiletruimte

Voorzieningen keuken

Overig

Hulpmiddelen

Nooduitgangen

Camping

Sanitair op camping

Overige voorzieningen

Zoekfilter / wensen

Voor blinden en/of slechtzienden

Verhuurder gegevens

Zoutkamer Salland
Zompstraat 15K
8102 HX
Raalte

Telefoonnummer: 06 1390 0787

Contactformulier

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Ligging van Zoutkamer Salland

Video van Zoutkamer Salland

Reserveren

×

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Zoutkamer Salland