Logo
(038) 222 3525
Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind
Woonkamer met slaapbank
El. verstelbare relaxfauteuil
Onderrijdbaar aanrecht
Eetgedeelte
Comfortabel 2 P bed
Slaapkamer
Aanlegsteiger
Ligbedden
Uitzicht
Onderrijdbare wastafel
Neerklapbare douchestoel
Toilet met beugels

Zijn Zorg Uit de Wind - Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind

Chalet Zijn & Zorg Uit de Wind is een sfeervol aangepast vakantiechapet voor drie personen. Het biedt u de mogelijkheid om even in de luwte te ontspannen. Het is een rustige plek met uitzicht op het weiland en de vaart in het bijzondere en authentieke Broek in Waterland. De ruimte bestaat uit een zit- en slaapgedeelte met een volledig ingerichte keuken, een ruime badkamer en twee privé terrassen. Dit vakantieappartement is volledig aangepast voor mindervaliden en biedt de mogelijkheid om (betaalde) zorg te krijgen. Voor iedereen met én zonder beperking een mooie plek uit de wind! De opzet van Uit de Wind is ruim, er zijn geen drempels of traptreden. Alle vertrekken zijn er op ingericht dat u gemakkelijk met uw rolstoel of rollator kunt manoeuvreren.

De indeling is als volgt:
Zitgedeelte met in de hoek een volledig ingerichte  keuken met onderrijdbaar en verstelbaar hoog-laag aanrechtblad en een eethoek. In dit zitgedeelte is ook een slaapbank aanwezig voor een meereizende mantelzorger of 3e gast. Ook staat er een elektrisch verstelbare relaxfauteuil. In de slaapkamer staan 2 verstelbare hoog/laag bedden om eventuele zorg uit te kunnen voeren of op de gewenste hoogte te zetten zodat u makkelijk uit bed komt.

De ruime badkamer is rolstoeltoegankelijk met een onderrijdbare wastafel, een douche zonder drempel, voldoende houvast en een ophangbaar douchezitje.  En een toilet met stevige beugels. Als u in de zorg gebruik maakt van douchestoel en/of tillift, zijn er geen belemmeringen. Alle aanpassingen zijn smaakvol in de inrichting verwerkt.

Persoonlijke of verpleegundige zorg
Als u bent aangewezen op persoonlijke verzorging of verpleegkundige zorg, is Z&Z Uit de Wind hét aangewezen vakantieadres; gezellige kleinschaligheid en persoonlijke zorg in een volledig aangepaste huiselijke omgeving. Doordat de zorg kan wordne overgenomen, kan ook de partner / mantelzorger worden ontlast zodat u beiden vakantie heeft! Als u voor een kortdurend verblijf met een andere reden dan vakantie, met aanpassingen en/of zorg een onderkomen zoekt, dan leent de ruimte zich hier ook voor. De afgesproken zorgmomenten worden natuurlijk op de door u gewenste tijd geleverd en kunnen in overleg op uw dagprogramma worden aangepast.  Voor de hulp die u tussen deze zorgmomenten door nodig heeft, bent u aangewezen op uw eigen mantelzorger! De kosten voor persoonlijke verzorging bedragen € 55,- per uur. Voor verpleegkundige zorg is dat € 66,- per uur.

Wij onderhouden contacten met verschillende leveranciers van hulpmiddelen, waardoor u vrijwel altijd de producten kunt krijgen waaraan u gewend bent bij de verzorging thuis. De Zorg die u in Uit de Wind krijgt kunt u in overleg met uw thuiszorgleverancier vergoed krijgen omdat u de zorg deze dagen thuis niet ontvangt. Ook kunnen de zorgkosten worden voldaan uit uw PGB. Hulphonden zijn uiteraard van harte welkom. Roken binnen is niet toegestaan, hiervoor is op het terras een overdekt zitje gecreëerd.

 

 

Foto´s van Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind

Reviews over Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind

In de omgeving van Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind

De faciliteiten van Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind

Verhuurder gegevens

Zijn Zorg Uit de Wind
Woudweeren 14
1151AV
Broek in Waterland

Telefoonnummer: + 31 (0) 6 39597939

Contactformulier

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht*

Ligging van Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind

Video van Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind

Reserveren

×

Mijn laatst bekeken accommodaties:

Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind