Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

Selecteer uw type

Jouw vakantie of reis naar Utrecht

Utrecht is een historische provincie. Van verschillende kastelen tot slot Zeist en meer. Mooie gebouwen die ons leren over het leven in de Middeleeuwen.

Ook voor musea ben je in de provincie Utrecht op de goede plek, het Centraal museum biedt een uitgebreide collectie aan oude en moderne kunst.

Ook voor de natuurliefhebber is er genoeg te zien. Denk bijvoorbeeld aan de Utrechtse Heuvelrug of de Loosdrechtse Plassen die naast natuurschoon zijn, ook zeer geschikt zijn voor sport en ontspanning.

In Ouwehands Dierenpark zie je de dieren in een voor hun nagebootste leefomgeving. Zo zijn dieren te spotten die je nooit verwacht te zien in het wild.
Ga ook zeker op bezoek bij de reuzenpanda's, een cadeau van China.


ElkeBeperking nl

Landgoed Ginkelduin

Utrecht
 20
 4

Leersum (Utrecht)

Dit vakantiehuis voor 20 personen is perfect voor een verblijf met de héle familie of met vrienden! Deze geschakelde huisdiervrije bungalow van ca. 315 m² heeft een aangepaste slaapkamer en badkamer op de begane grond met twee eenper..

Toon deze aangepaste accommodatie

Van der Valk hotel Houten

Van der Valk Hotel Houten

Utrecht
 2
 1

Houten (Utrecht)

De comfort kamers zijn sfeervol ingericht met heerlijke bedden (lengte 2.10 mtr), ruim bureau, klimaatbeheersing en voorzien van een ontspannende whirlpool en verkwikkende rainshower.

Toon deze aangepaste accommodatie

ElkeBeperking nl

De Vier Jaargetijden

Utrecht
 18
 6

Kamerik (Utrecht)

De Vierjaargetijden is een confortabele accommodatie voor 1 tot 20 personen. De verblijven zijn van alle gemakken voorzien. Alle slaapkamers hebben een eigen douche en toilet en heerlijke bedden die een goede nachtrust garanderen. Eén slaapkam..

Toon deze aangepaste accommodatie