Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

Selecteer uw type

Jouw vakantie of reis naar Zuid-Holland

Zuid-Holland is de bloemenprovincie van Nederland.

Met de Keukenhof, het fleurigste bloemenpark van Nederland, de Bloemencorso en Naturalis Leiden een aanbod vol bloemen, bloembollen en de geschiedenis van de natuur.

De Keukenhof is om deze reden gigantisch populair en wereldwijd bekend vanwege de kleurrijke omgeving en de inspiratie die het biedt voor je eigen tuin.

Naturalis Leiden geeft een geschiedenisles over de natuur. Van fossielen tot insecten en stenen en mineralen, Naturalis verteld op een interessante wijze alles over het ontstaan en het heden van de natuur.
Met Diergaarde Blijdorp heeft Zuid-Holland één van de mooiste dierentuinen van Europa. Alle windstreken van de wereld zijn vertegenwoordigd. Niet alleen qua diersoorten, maar ook qua leeromgeving. Het voelt alsof je zelf op de savanne rondloopt.

Archeologie is terug te vinden bij het Rijksmuseum van Oudheden. Het dompelt je onder in de Prehistorie, de Romeinse Tijd, de Middeleeuwen, Egypte en de Oude Nabije Oosten. Je zal verbaast zijn hoeveel culturen elkaar raken en verbinden.

Naast natuur en historie biedt de provincie met Scheveningen een ideale plek om lekker uit te waaien en rond te lopen op het strand, met dichtbij verschillende musea en he AFAS Circustheater.

Duinrell

Camping Attractiepark Duinrell

Zuid-Holland
 1

Wasswnaar (Zuid-Holland)

Vakantie- en Attractiepark Duinrell (camping Duinrell) staat bekend om zijn spetterende Tikibad, het gevarieerde attractiepark en natuurlijk de fraaie ligging in de duinen van Wassenaar, vlak bij het strand van de Noordzee (4 km). Als gast van campin..

Toon deze aangepaste accommodatie

ElkeBeperking nl

De Huisstal

Zuid-Holland
 2
 1

Stompwijk (Zuid-Holland)

Dit mooie aangepaste vakantieappartement van boerderij Akkerlust is gelijkvloers en zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Naast veehouderij, is Boerderij Akkerlust de afgelopen jaren verbouwd tot hotel. Aan de rand van het groene ..

Toon deze aangepaste accommodatie

ElkeBeperking nl

Noordduinen Duinhuisje MiVa

Zuid-Holland
 4
 1

Katwijk aan Zee (Zuid-Holland)

De drie geschakelde vierpersoons Duinhuisjes-MiVa zijn compleet rolstoeltoegankelijk en speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Er is een badkamer met douche, toilet en wastafel. Er zijn beugels geplaatst bij de douche en het toilet. O..

Toon deze aangepaste accommodatie

ElkeBeperking nl

Vakantiebungalow Kijkduin

Zuid-Holland
 2
 1

Den Haag (Zuid-Holland)

Dit tweepersons duinchalet Plevier heeft een aangepaste inrichting met een in hoogte verstelbaar keukenblad, een verhoogd toilet met handgrepen en een douchestoel met beugels. De Plevier is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De deuropeningen ..

Toon deze aangepaste accommodatie

ElkeBeperking nl

B en B Boomkwekerij en Buitenplaats

Zuid-Holland
 4
 1

Hazerswoude (Zuid-Holland)

Een prachtige rolstoelvriendelijke Bed & Breakfast midden in de biologische boomkwekerij. De kamers zijn op de begane grond en via een eigen ingang rechtstreeks toegankelijk. De huiskamer/keuken is mooi en ruim genoeg om met een rolstoel te draai..

Toon deze aangepaste accommodatie

ElkeBeperking nl

Chalet Vakantiepark Koningshof

Zuid-Holland
 4
 1

Rijnsburg (Zuid-Holland)

Op Vakantiepark Koningshof vindt u naast de standaard vakantieaccommodaties twee 4 persoons mobile homes die geschikt zijn voor mindervaliden. Deze rolstoeltoegankelijke Sunhome M4 heeft een oprijbaan, een bredere deur en een aangapast..

Toon deze aangepaste accommodatie

ElkeBeperking nl

De Reeuwijkse Plassen 4 CT C

Zuid-Holland
 4
 2

Reeuwijk (Zuid-Holland)

Deze vier persoons extra toegankelijk geschakelde waterwoning is rookvrij en zoals de naam al aangeeft, grenst de woning aan een binnenwater. Er is een open keuken met  Combimagnetron Standaard keukeninventaris Vaatwasser Nespresso koffiemachin..

Toon deze aangepaste accommodatie

ElkeBeperking nl

Vakantiewoning In den Bongerd

Zuid-Holland
 4
 1

Kedichem (Zuid-Holland)

Twee aangepaste vakantiewoningen waar u als chronisch zieke of mindervalide samen met familie en vrienden met volle teugen kunt genieten van buitenlucht en het buitenleven. De twee aangepaste vakantiewoningen zijn volledig rolstoelgeschikt. De w..

Toon deze aangepaste accommodatie