Logo
038-2223372

Jouw vakantie of reis naar Zuid-Holland

Zuid-Holland is de bloemenprovincie van Nederland.

Met de Keukenhof, het fleurigste bloemenpark van Nederland, de Bloemencorso en Naturalis Leiden een aanbod vol bloemen, bloembollen en de geschiedenis van de natuur.

De Keukenhof is om deze reden gigantisch populair en wereldwijd bekend vanwege de kleurrijke omgeving en de inspiratie die het biedt voor je eigen tuin.

Naturalis Leiden geeft een geschiedenisles over de natuur. Van fossielen tot insecten en stenen en mineralen, Naturalis verteld op een interessante wijze alles over het ontstaan en het heden van de natuur.
Met Diergaarde Blijdorp heeft Zuid-Holland één van de mooiste dierentuinen van Europa. Alle windstreken van de wereld zijn vertegenwoordigd. Niet alleen qua diersoorten, maar ook qua leeromgeving. Het voelt alsof je zelf op de savanne rondloopt.

Archeologie is terug te vinden bij het Rijksmuseum van Oudheden. Het dompelt je onder in de Prehistorie, de Romeinse Tijd, de Middeleeuwen, Egypte en de Oude Nabije Oosten. Je zal verbaast zijn hoeveel culturen elkaar raken en verbinden.

Naast natuur en historie biedt de provincie met Scheveningen een ideale plek om lekker uit te waaien en rond te lopen op het strand, met dichtbij verschillende musea en he AFAS Circustheater.

Alle vakanties in Zuid-Holland